Filozof manijak Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 (edited) Jel ovde samo ja posmatram auto kao obično prevozno sredstvo od tačke A do tačke B? Ono: eppur si muove fazon, a ne kao penis extensor? Edited July 29, 2023 by Filozof manijak 3 1 1
Heaviside Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 24 minutes ago, Filozof manijak said: Jel ovde samo ja posmatram auto kao obično prevozno sredstvo od tačke A do tačke B? Ono: eppur si muove fazon, a ne kao penis extensor? Nisi sam, i ja sam iz tog fazona. Jedno vreme mi je jedna od tri bicikle vredela više od automobila. Ali razumem skroz i ljude kojima automobil predstavlja zadovoljstvo pošto imam i ja takve tripove za satove i bicikle. Ono što mi je nerazumljivo i jadno je automobil kao statusni simbol i pridavanje važnosti tome ko koji automobil vozi. Naravno, vozim lubeničara Doooobro auto za malji deca sa puno putovanja auto putem i nošenja pola domaćinstva sa sobom. Sledeći će da bude neki sličan, ali više neće morati da bude lubeničarska varijanta. 3 1
maheem Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 3 minutes ago, Heaviside said: Nisi sam, i ja sam iz tog fazona. Jedno vreme mi je jedna od tri bicikle vredela više od automobila. Ali razumem skroz i ljude kojima automobil predstavlja zadovoljstvo pošto imam i ja takve tripove za satove i bicikle. Ono što mi je nerazumljivo i jadno je automobil kao statusni simbol i pridavanje važnosti tome ko koji automobil vozi. Naravno, vozim lubeničara Doooobro auto za malji deca sa puno putovanja auto putem i nošenja pola domaćinstva sa sobom. Sledeći će da bude neki sličan, ali više neće morati da bude lubeničarska varijanta. Jes, al kad skontas da u manji ne staju svi satovi i bicikli predomislices se.
Filozof manijak Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 A lubenićar je karavan? Kapiram da je to neki pežorativni nadimak
Heaviside Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 (edited) 9 minutes ago, Filozof manijak said: A lubenićar je karavan? Kapiram da je to neki pežorativni nadimak Mislim da se odnosi na određeni model pasata. Karavan naravno. Moj je b8 karavan možda i nije the lubeničar, ali je svakako lubeničar. Edited July 29, 2023 by Heaviside 1 1
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 57 minutes ago, Filozof manijak said: A lubenićar je karavan? pasat b5 je lubeničar srbin poslovično štuje nemački narodski auto inžinjering s toga je pasat b5 naročito popularan kod raznih pijačnih nakupaca, a mogućnost da povuče boga oca dodelila mu je titulu najomiljenijeg kod prodavaca lubenica, dinja i ostalog kabastog pijačarskog asortimana da milan srdoč ima sina naslednika u filmu 6. brzina taj bi vozio b5 milion % ne postoji odvratniji dizajin nego što su kod karavan linija, pa sve da ga je potpisao i pininfarina lično 1
villiem Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Meni je golf 4 karavan najmanje los, nekako nije te duzine Kupicu jednom ocuvan, malo presao
Lancia Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Audi A6 je sigurno medju 3 najlepsa auta, vrhunski dizajn, zver. I ovaj elektricni je da se smrznes. 8
maheem Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pasat b5 je lubeničar srbin poslovično štuje nemački narodski auto inžinjering s toga je pasat b5 naročito popularan kod raznih pijačnih nakupaca, a mogućnost da povuče boga oca dodelila mu je titulu najomiljenijeg kod prodavaca lubenica, dinja i ostalog kabastog pijačarskog asortimana da milan srdoč ima sina naslednika u filmu 6. brzina taj bi vozio b5 milion % ne postoji odvratniji dizajin nego što su kod karavan linija, pa sve da ga je potpisao i pininfarina lično B2 je lubeničar 2
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 3 minutes ago, maheem said: B2 je lubeničar svi su lubeničari, tad kad je b2 bio aktuelan lade karavan su bile dominantne
Lancia Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 @radisa sledeci nek ti bude ovaj gore e-tron, boju vec imas
radisa Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Just now, Lancia said: @radisa sledeci nek ti bude ovaj gore e-tron, boju vec imas Nema šanse da ikad kupim Nemca... I ko zna kad će biti sledeći, ovaj je zakucan bar 7-8 godina, ko zna šta će biti tad... 1
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 6 minutes ago, Lancia said: Audi A6 je sigurno medju 3 najlepsa auta, vrhunski dizajn, zver. I ovaj elektricni je da se smrznes. msm stvarno 1
Recommended Posts