July 29, 20231 yr 1 minute ago, Djuro said: @Valkyrie i ne mogu se gledati iz perspektive decijih sedista, kolica i trotineta. Za to sluze fordovi Naravno, i komentarišem iz svoje trenutne situacije kad mi je neophodan porodični auto. Lepo ti rekoh da ja nisam cica. Otkud Julija u priči?
July 29, 20231 yr Ja sam uveo u priču zato što viđam ovo na mesečnom nivou. No rekoh i da je čovek zadovoljan autom, takođe i rekoh da nije za mene
July 29, 20231 yr Popular Post Kada si solo..automobil biras kao da biras zivotnog saputnika..Hoces da te ispunjava, inspirise, da ga volis zanavek. Kada dobijes porodicu..automobil biras kao da biras svalerku...prvo gledas dupe pa sve onda ostalo.
July 29, 20231 yr 13 minutes ago, goofs said: Ja sam uveo u priču zato što viđam ovo na mesečnom nivou. No rekoh i da je čovek zadovoljan autom, takođe i rekoh da nije za mene nemoj se ljutiti ali tu nije u autu problem
July 29, 20231 yr pasat lubeničar i voila za ove platežnije 123 isto u verziji watermelon e @Djuro sipa istinu brzinom munje Edited July 29, 20231 yr by kud u maglu Simoviću
July 29, 20231 yr zivot je previse kratak da bismo vozili bezlicne aute. kad vec trosite tolike pare na automobil(e), trosite ih na svoje zadovoljstvo i uzitak. A ne na kubne centimetre prtljaznika. disclaimer1: ako mozete. disclaimer2: otac troje/dvoje dece, u potpisu
July 29, 20231 yr 32 minutes ago, goofs said: Ja sam uveo u priču zato što viđam ovo na mesečnom nivou. No rekoh i da je čovek zadovoljan autom, takođe i rekoh da nije za mene +1 nedavna selidba stvari sa vikendaje, al i letovanje izgleda tako
July 29, 20231 yr I ovaj je ALL4, znaci pogon na sva 4, ako vredi bar 10 tisuca imam tu interesa samo tako
July 29, 20231 yr 9 minutes ago, x500 said: Gde ti je tu bicikl (sa pomocnim tockovima) ili sanke.. ?
July 29, 20231 yr Just now, SNARC said: Gde ti je tu bicikl (sa pomocnim tockovima) ili sanke.. ? Porasla deca
July 29, 20231 yr 18 minutes ago, x500 said: Porasla deca Ovo je moralo velikim slovima da se napise..mozda bi estete na forumu i videle onda stogod