Lancia Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 9 minutes ago, djeneralche said: Ta Mazda mi je zelja odavno. Kupuj ne razmisljaj. Mada jeste jaka cena, nove Suzuki Vitare su sa automatskim menjacem i 4x4, 140KS pre godinu dana bile ta cena. Suzuki se dosta ofucao sa unutrasnjim dizajnom, bas jeftino izgleda i na oko i na dodir. Maltene stara Vitara od pre deset godina bolje izgleda i dan danas. Ne verujem da ce oni jos dugo da opstanu u Evropi, ionako su se specijalizovali za Indiju i okolinu. 3
Mr.Mxyzptlk Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 16 minutes ago, Lancia said: Ako mozes da se ispruzis za toliko para, uzimaj nov, bre. Ja nasao za Kumsa i mene https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21965993/mini-countryman-john-cooper-works?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 dosta je i ovo jeftino, s obzirom kakav motor je u pitanju. Ovde kolje samo skupo odrzavanje. video sam jednog kantrimena bas lepog, za slicne novce moci cu 🫠 1
Mr.Mxyzptlk Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 5 minutes ago, Lancia said: Suzuki se dosta ofucao sa unutrasnjim dizajnom, bas jeftino izgleda i na oko i na dodir. Maltene stara Vitara od pre deset godina bolje izgleda i dan danas. Ne verujem da ce oni jos dugo da opstanu u Evropi, ionako su se specijalizovali za Indiju i okolinu. potpis na sve. cale mi se na glavu popeo sa vitarama. odem na sajam sednem u novu i sve ovo sto lancia kaze.
Lancia Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 1 minute ago, extragluv said: video sam jednog kantrimena bas lepog, za slicne novce moci cu 🫠 Cepaj onda a za Minija kad sam video koje pogodnosti imaju u Juznoafrickoj Republici, tacno niko da im kupi vise auto u Evropi. Pljackasi. A da je Countryman puslica, puslica je.
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 40 minutes ago, Lancia said: Ako mozes da se ispruzis za toliko para, uzimaj nov, bre. Ja nasao za Kumsa i mene https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21965993/mini-countryman-john-cooper-works?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 dosta je i ovo jeftino, s obzirom kakav motor je u pitanju. Ovde kolje samo skupo odrzavanje. ovo prošlo nije pored jcw-a da jeste bio bi 30+
Lancia Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ovo prošlo nije pored jcw-a da jeste bio bi 30+ U pravu si, to je S, verovatno je neka oprema od JCW. A i felne nisu odgovarajuce. Ali pazi, 20k za S verziju, preso malo, nije uopste losa cena.
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 ovaj hibrid me isto muči. doduše nisam odavno gledao minije pa ne znam kakavi su vidim ima trožilni kabl za punjenje i rezervoar
Lancia Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ovaj hibrid me isto muči. doduše nisam odavno gledao minije pa ne znam kakavi su vidim ima trožilni kabl za punjenje i rezervoar Ja da imam kintu, ja bih ga uzeo, to je zadnji normalan Mini Countryman, uvek ces moci da izvuces dobru lovu za njega. Sledeci model je valjda elektricni. Cvrc. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 startuje me neki čovek na parkingu pre neki dan, kao sviđa mi se kadjar on ga gleda, ja ga pustim da uđe da vidi iz prve ruke i kreten ga ne pitah da pravimo dogovor 2
Lancia Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: startuje me neki čovek na parkingu pre neki dan, kao sviđa mi se kadjar on ga gleda, ja ga pustim da uđe da vidi iz prve ruke i kreten ga ne pitah da pravimo dogovor Svrbi ti Seljo ?¿ 1
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 6 minutes ago, Lancia said: Svrbi ti Seljo ?¿ mora još da se gvinta za seljutm sad ih gledam, ti hibridi(sem ovog tvog) su mahom duplo skuplji, doduše mlađi godinu dana
Lancia Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mora još da se gvinta za seljutm sad ih gledam, ti hibridi(sem ovog tvog) su mahom duplo skuplji, doduše mlađi godinu dana Preskupa rabota. To bez garaze ne ide. Ali ako dobijem na euro milion, dobijes jednog, samo ti posaljem poruku, boja?¿ 1
napadaj Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Mesecima gledam automobile. Xceed, CX-30 i 3008 su glavni favoriti za kupovinu. Dok ne prođu proklete Giulia ili Stelvio ulicom i onda mi otpadne vilica jer balavim na ta dva auta već godinama. 1 2
Recommended Posts