Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

9 minutes ago, djeneralche said:

Ta Mazda mi je zelja odavno. Kupuj ne razmisljaj. Mada jeste jaka cena, nove Suzuki Vitare su sa automatskim menjacem i 4x4, 140KS pre godinu dana bile ta cena. 

Suzuki se dosta ofucao sa unutrasnjim dizajnom, bas jeftino izgleda i na oko i na dodir. Maltene stara Vitara od pre deset godina bolje izgleda i dan danas. Ne verujem da ce oni jos dugo da opstanu u Evropi, ionako su se specijalizovali za Indiju i okolinu. 

• Replies 8k
  • Views 583.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

5 minutes ago, Lancia said:

Suzuki se dosta ofucao sa unutrasnjim dizajnom, bas jeftino izgleda i na oko i na dodir. Maltene stara Vitara od pre deset godina bolje izgleda i dan danas. Ne verujem da ce oni jos dugo da opstanu u Evropi, ionako su se specijalizovali za Indiju i okolinu. 

potpis na sve.

cale mi se na glavu popeo sa vitarama. odem na sajam sednem u novu i sve ovo sto lancia kaze. 

1 minute ago, extragluv said:

video sam jednog kantrimena bas lepog, za slicne novce

moci cu 🫠

Cepaj onda :) a za Minija kad sam video koje pogodnosti imaju u Juznoafrickoj Republici, tacno niko da im kupi vise auto u Evropi. Pljackasi. A da je Countryman puslica, puslica je. 

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

ovo prošlo nije pored jcw-a

da jeste bio bi 30+

U pravu si, to je S, verovatno je neka oprema od JCW. A i felne nisu odgovarajuce. Ali pazi, 20k za S verziju, preso malo, nije uopste losa cena.

ovaj hibrid me isto muči. doduše nisam odavno gledao minije pa ne znam kakavi su

vidim ima trožilni kabl za punjenje i rezervoar

ovaj hibrid me isto muči. doduše nisam odavno gledao minije pa ne znam kakavi su

vidim ima trožilni kabl za punjenje i rezervoar

Ja da imam kintu, ja bih ga uzeo, to je zadnji normalan Mini Countryman, uvek ces moci da izvuces dobru lovu za njega. Sledeci model je valjda elektricni. Cvrc.

startuje me neki čovek na parkingu pre neki dan, kao sviđa mi se kadjar on ga gleda, ja ga pustim da uđe da vidi iz prve ruke

i kreten ga ne pitah da pravimo dogovor

startuje me neki čovek na parkingu pre neki dan, kao sviđa mi se kadjar on ga gleda, ja ga pustim da uđe da vidi iz prve ruke

i kreten ga ne pitah da pravimo dogovor

Svrbi ti Seljo :rolleyes:?¿

6 minutes ago, Lancia said:

Svrbi ti Seljo :rolleyes:?¿

mora još da se gvinta za seljutm

sad ih gledam, ti hibridi(sem ovog tvog) su mahom duplo skuplji, doduše mlađi godinu dana

:blink:

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mora još da se gvinta za seljutm

sad ih gledam, ti hibridi(sem ovog tvog) su mahom duplo skuplji, doduše mlađi godinu dana

:blink:

Preskupa rabota. To bez garaze ne ide. Ali ako dobijem na euro milion, dobijes jednog, samo ti posaljem poruku, boja?¿ :D

british racing green

:nobles:

Mesecima gledam automobile. Xceed, CX-30 i 3008 su glavni favoriti za kupovinu.

Dok ne prođu proklete Giulia ili Stelvio ulicom i onda mi otpadne vilica jer balavim na ta dva auta već godinama. :lolol:

Jesi ti ja?