čekmeže Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Ali koje patroniziranje, uzmi ti prvo Atosa...kupi ženo šta hoćeš i cepaj. 1
Popular Post radisa Posted May 19, 2021 Popular Post Posted May 19, 2021 11 minutes ago, precog said: sad ce milosica da pita sta je to peglica. Ajde da pomognemo dečku Moj matori, kad je bilo sranje sa benzinom, napravio da peglaja ide na Lamborghini dizel motor od motokultivatora... Išlo 65 kad je sam u koloma, kad sednemo dvoje, oko 55, max... ALi zato ispod 2 litre na 100km, gradske vožnje... Nije mogao da registruje tako, pa je jednom godišnje vadio taj motor i vraćao pravi... Bilo je malo bučnije, ali je jbg išlo... Kaže matori, jesen 93, samo on dolazi kolima na posao... 1 3 5 2
copkillah Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 3 minutes ago, radisa said: Ajde da pomognemo dečku Moj matori, kad je bilo sranje sa benzinom, napravio da peglaja ide na Lamborghini dizel motor od motokultivatora... Išlo 65 kad je sam u koloma, kad sednemo dvoje, oko 55, max... ALi zato ispod 2 litre na 100km, gradske vožnje... Nije mogao da registruje tako, pa je jednom godišnje vadio taj motor i vraćao pravi... Bilo je malo bučnije, ali je jbg išlo... Kaže matori, jesen 93, samo on dolazi kolima na posao... Moj kumara se kune da je kao klinac toliko nabudžio peglicu da je išla 180 1
kud u maglu Simoviću Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 4 minutes ago, copkillah said: Moj kumara se kune da je kao klinac toliko nabudžio peglicu da je išla 180 možda kad se navari 2
villiem Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 cene peglica na polovnim automobilima su prava sitnica
SNARC Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 29 minutes ago, radisa said: Ajde da pomognemo dečku Moj matori, kad je bilo sranje sa benzinom, napravio da peglaja ide na Lamborghini dizel motor od motokultivatora... Išlo 65 kad je sam u koloma, kad sednemo dvoje, oko 55, max... ALi zato ispod 2 litre na 100km, gradske vožnje... Nije mogao da registruje tako, pa je jednom godišnje vadio taj motor i vraćao pravi... Bilo je malo bučnije, ali je jbg išlo... Kaže matori, jesen 93, samo on dolazi kolima na posao... Carski. Sve
Tosha2EE Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Naravno, sledeci potez - halo autokomerc imamo li polovnog golfa 7 i imaju i uklapa mi se u budzet (koji sam povecala, nek ide zivot) ali avaj - taj ima 84 KS a ja s probnom ne smem da vozim vise od 80 ks Da li imamo neka iskustva i saznjanja iz prakse po ovom pitanju? Zvala ja i saobracajnu policiju ali kao pisite dopis bla bla, u sustini ne moze ali... 4 ks pa nije to 1000.84 kW ili KS? Ograničenje za probnu je 80 kW što je 109 KS.Sent from my SM-G965F using Tapatalk 1
bags Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 11 hours ago, radisa said: Ovo su neke fensi boje. Peglica mora biti ili narandzasta ili maslinasto zelena. 11 hours ago, čekmeže said: Ali koje patroniziranje, uzmi ti prvo Atosa...kupi ženo šta hoćeš i cepaj. Bolje Atos nego da zavrsi ovde https://old.reddit.com/r/agedlikemilk/ nakon posta na Sta vozite.
radisa Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 27 minutes ago, Tosha2EE said: 84 kW ili KS? Ograničenje za probnu je 80 kW što je 109 KS. Sent from my SM-G965F using Tapatalk 109 KS je ograničenje za probnu....
namenski Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 2 minutes ago, radisa said: 109 KS je ograničenje za probnu.... Kakva bre probna??? Jel' ja to lose razumem, ili ovo znaci da novopolozeni soferi ne smeju da voze auta sa motorima jacim od 109 KS??????
radisa Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 20 minutes ago, namenski said: Kakva bre probna??? Jel' ja to lose razumem, ili ovo znaci da novopolozeni soferi ne smeju da voze auta sa motorima jacim od 109 KS?????? Da, baš to...Osim ako nije sa nekim starijim u kolima, koji mu je član porodice... I koji ima dozvolu 5 godina.... I ne smeju da voze noću, posle 23h...
Recommended Posts