Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

A kako stoji sa delovima, servisima i sl? 

To je Reno tehnologija ili moraju delovi da se cekaju i narucuju?

Ovlasceni servis ili ima i neovlascenih kvalitetnih servisera?

• Replies 8k
  • Views 583.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

Koliko para vredi Golf6, 1.6 dizel, 105 konja, presao 100k, 2012. godiste, limarija ostecena od sitnih cukanja, ali na vise mesta?

Nek ti limar neki proceni troskove sredjivanja. Ako je samo poliranje, to nije previse skupo.

Ako je zaista presao 100k to je nista za Golfa tog godista.

Da li je uvoz ili kupljen u Srbiji? Poznat prodavac ili oglas?

hvala dećki,

grad je mali, tako da nema tu nekog cimanja oko potrosnje, kupujem od prijatelja, to ce i prevagnuti.

Grunf, jeste, motor je 2.0

On 15.3.2019. at 13:04, Milosh76 said:

Nov je kupljen tako da je servisiran na novosadskom putu u ovlascenom servisu. Sve pohvale za taj servis...

I za Nisan je sve ok dok ne zatrebaju limarijski delovi, onda prodas bubreg. 

Jel ima neko Iz bga da preporuci majstora koji bi izasao da pregleda auto za pazar?

Kad god sam isao u Lav auto bili su korektni i kao majstori i po cenama.

A ne mogu ga terati sa placa do servisa a ni vuci nekog iz nsa pa mi treba neko da izadje I pogleda sta ja neb video

opa. šta je tema opservacije?

Neka alfa

picolovac

stari iskusni majstori kažu da ako ispod alfe nema ulja, nema ga ni u motoru. dakle samo baci pogled ispod, to možeš i sam

On 15.3.2019. at 13:04, Milosh76 said:

Nesto je Reno, nesto je Nisan. Delova za motor ima, mada ja, dok sam ga vozio, nisam imao potrebe za bilo cime osim redovnim servisima. imao sam sudar, pa nazalost znam i da limarije ima. Znam dobro neovlascenog servisera koji radi u ovlascenom servisu prepodne, a ima svoj servis popodne.

picolovac

stari iskusni majstori kažu da ako ispod alfe nema ulja, nema ga ni u motoru. dakle samo baci pogled ispod, to možeš i sam
To za Dukati kažu