Mil@n Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 ja bi bego od svakog KO PISE OPIS VELIKIM SLOVIMA I KORISTI MNOSTVO UZVICNIKA!!!! Ja od takvog kupio i ispostavilo se najbolja kupovina ikada. :(
Zli Gli Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Ma tamo na sajtu ih je preko 50% nepismenih ali na kraju mi je bitno da nadjem solidan auto a preko toga cu preci nekako :D Preko 11-12 litara potrosnje vec ne mogu, mnogo je to bas... a i prodat je, vise nije ni bitno.
ToniAdams Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Ja od takvog kupio i ispostavilo se najbolja kupovina ikada. :( ako je pisalo VREDI POGLEDATI !!! onda je ok
radisa Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Preko 11-12 litara potrosnje vec ne mogu, mnogo je to bas... Nikad nećeš voziti pravi auto... Inače, zagledao sam jednu Mazdu RX, stvarno me drma kriza srednjih godina :(
Mister No Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Za Astru je previše. Auto koji srče preko 10 litara mora biti kakav guilty pleasure da mu tu manu trpiš.
kapetanm Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Gli to nesto nije u redu. Ja sam imao vektru 1,8 i nije ni zimi isla preko 10 u gradu
Zli Gli Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Pa video si sta pise na auto-data sajtu: Fuel consumption (economy) - urban 11 (12) l/100 km. Fuel consumption (economy) - extra urban 6 (6.6) l/100 km. Doduse, za moju pise 9.6/5.7 a ne trosi po gradu toliko iako keva i ja prelazimo relacije cesto i samo po kilometar-dva, ali sve preko 10 je bas previse. Steta sto je prodat tako brzo, mogao sam bar provozati da vidim kako ide :D
ToniAdams Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 (edited) najace da ti zivis u gradu. mada, kod tebe u selu bi trebo i vise da trosi, jebote, svi voze u drugoj iza traktora ili bicikle. Edited March 3, 2015 by ToniAdams
Zli Gli Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Duvaj ga, pedere, razvijeni smo do jaja. Nema traktora po gradu a bicikliste gazimo pa je i njih sve manje.
namenski Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Duvaj ga, pedere, razvijeni smo do jaja. Nema traktora po gradu a bicikliste gazimo pa je i njih sve manje. Lako je vama, ovde su zasticena vrsta pa je skoro 8 meseci godisnje lovostaj na bicikliste.
Mil@n Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 ako je pisalo VREDI POGLEDATI !!! onda je ok Svašta napisao, ispostavilo se da je sve istina. Doduše, zahvaljujući forumima, raspitao se o placu i naleteo na sve do jednog super komentara na račun tih likova, dva neka brata. Čak je i prvi vlasnik, žena u pitanju. :D
Tresko Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Nikad nećeš voziti pravi auto... Inače, zagledao sam jednu Mazdu RX, stvarno me drma kriza srednjih godina :( Odgledaj se, bolje ti je.
radisa Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Odgledaj se, bolje ti je. Što? Prelepi su... Jedino što troše i ulje i benzin, ali nije mi to previše bitno... Gledao sam i cene održavanja, nijenešto strašno... Šta ne znam, osim da imam 300 kilometara puta po kojem mogu da ga vozim u Srbiji(ali od tih 300, 100 prelazim u dva smera nekoliko puta nedeljno)?
Recommended Posts