Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

Od Alfi samo 159 dolazi u obzir, za jedno 17 godina kad budem imao para.

• Replies 8.7k
  • Views 641.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

Pa 12-13 dinara je jeftiniji benzin, jel tako bese? Ja sipam vec dugo do cepa pa praznim skroz i tako u krug, ne idem nesto precesto na pumpe.

Zato i ne gledaj koliko dizel troši manje.

ako nadjes dobro, pouzdano auto od nekog kom mozes verovati, kupuj, nema veze jel dizel i dal je njemacko i koje je marke.

ako nadjes dobro, pouzdano auto od nekog kom mozes verovati, kupuj, nema veze jel dizel i dal je njemacko i koje je marke.

+1000000

mada, auto i ker moraju bit iz njemačke

:fantom:

+1000000

Zli imam ja jednog pouzdanog Logana za tebe

1.4

Benzin

2005 god

78.000km

Full fullova

+1000000

mada, auto i ker moraju bit iz njemačke

:fantom:

meni auto i ker iz Francuske

negde si pogrešio

za tako malu kilometrazu i takav vid eksploatacije, benzin je neuporedivo bolja opcija, x500 ti je objasnio zasto.

i kao neko ko je vozio ili vozi japance (mazda, suzuki, toyota), korejance (lanos, hyundai), francuze (206, megane), nemce (zafira), pa cak i jednog britanca (land rover), imam samo jednu toplu preporuku za tebe - kupi auto kojeg ima puno u srbiji - astra ili golf ili megane ili 307 ili clio ili focus ili fiesta. na kraju balade najvaznije je da se sto manje drkas i da sto manje cekas i da sto manje platis kad ti nesto rikne.

Edited by ikar

negde si pogrešio

нисам. Слатко се возам 2 год само мењам уље, месечну Глијеву километражу пређем са 5000 дин, а кер никад за десет год није био код ветеринара осим на пелцовање. Иначе, Икар има право у предлогу

da, poslednja rečenica je ključna

imam samo jednu toplu preporuku za tebe - kupi auto kojeg ima puno u srbiji - astra ili golf ili megane ili 307 ili clio ili focus ili fiesta. na kraju balade najvaznije je da se sto manje drkas i da sto manje cekas i da sto manje platis kad ti nesto rikne.

sta da radimo mi koji smo zaljubljeni u mazde, honde pa pomucenog razuma ne mozemo da odaberemo te obicne, standardne :( ima da cekam bez problema :D

Edited by Kubrick

sta da radimo mi koji smo zaljubljeni u mazde, honde pa pomucenog razuma ne mozemo da odaberemo te obicne, standardne :( ima da cekam bez problema :D

Kubrick,

Zaljubljivanje - to je odlika mladosti :)

Iskustvo kaze: zena moze da bude i sa sela, ali auto mora da bude iz Nemacke  :ss1:

Pozdrav,

X500

Uvek me fascinirala prica o kupovini automobila, polovnog narocito, i broj razlicitih misljenja; ziv nisam ako se ovde zapodene svadja, sport, politika i - zadnjih par dana - pivo, hrana, bice carka u decjem vrticu  :D .

Zli Gli, jebes ga, auto je auto, uostalom ti njega kupujes, ne on tebe: sta god da uzmes nek je sa srecom, bog ubio saobracajce, dabogda mehanicara ne video...

Edit: jebes Alfu  :P

Edited by namenski

ma ko da nismo vec stoput zakljucili da se novo auto bira prema preferencijama u pogledu marke, goriva ili boje, a polovno se vata dobar primerak za gusu nevezano za pobrojano, al nece zligli da cita :(