Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

sta da radimo mi koji smo zaljubljeni u mazde, honde pa pomucenog razuma ne mozemo da odaberemo te obicne, standardne :( ima da cekam bez problema :D

covek je lepo napisao sta je njemu vazno i ja sam mu zato preporucio ono sto sam napisao.

ja vozim mazdu trenutno, vozio sam i egzoticnijih automobila (pisao gore), ali moji su prioriteti nesto drugaciji od zlijevih, kao i tvoji, ocito. mozda i zato sto mi je uvlavnom nekp drugi (firma) placao servise, gorivo, gume i sve ostalo.

da skratim, ako su niski troskovi i lakoca odrzavanja prioritet, kao sto je zli napisao, onda mu je izbor prost kao pasulj - ekonomican benzinac kojeg ima puno u srbiji.

Posted (edited)

A jebes ga, Adamse, svaki primerak sa oglasa koji mi izgleda dobro se nalazi u Svrljigu, Nisu ili tako negde na 300 kilometara od mene.

Inace, meni je ovo trenutno san snova i mogao bih da platim, uklopio bih se nekako (jer sam prosle godine nakockao dosta para i stekao, a mogao sam jos bar hiljadu ustedeti da nisam bahat i glup) ali kontam - koji ce mi kurac ovako nesto kad niti imam neka velika primanja (snalazenje sa strane ne racunam, to je sve nestabilno), niti se lozim nesto na kola i uopste voznju

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6007943/mazda-3

Edited by Zli Gli
Posted

covek je lepo napisao sta je njemu vazno i ja sam mu zato preporucio ono sto sam napisao.

ja vozim mazdu trenutno, vozio sam i egzoticnijih automobila (pisao gore), ali moji su prioriteti nesto drugaciji od zlijevih, kao i tvoji, ocito. mozda i zato sto mi je uvlavnom nekp drugi (firma) placao servise, gorivo, gume i sve ostalo.

da skratim, ako su niski troskovi i lakoca odrzavanja prioritet, kao sto je zli napisao, onda mu je izbor prost kao pasulj - ekonomican benzinac kojeg ima puno u srbiji.

ma skapirao sam sve, sve znam, malo se sprdam sa sobom...al dok sam jos mladjan ima da se vodim zaljubljenoscu :D

Posted

Od Alfi samo 159 dolazi u obzir, za jedno 17 godina kad budem imao para.

Od Alfi ništa ne dolazi u obzir. Pa valjda želiš da kupiš auto za svoje pare. A i ovo je tema Automobili.

Posted

:D Znam o cemu pricas, imali su neki drugovi 158icu i to je bila patnja, jednog sam vise puta vozio u Temerin ili gde vec bese neki poznat servis gde je uzimao delove od po par stotina evra, na koje se cekalo i po mesec dana. Platio ju je 7 000 davno, za par godina ulozio jos 7-8, da bi na kraju morao da doplati 600 za nekog Stila :D Ali lepa je 159, mocno izgleda.

Posted

ma skapirao sam sve, sve znam, malo se sprdam sa sobom...al dok sam jos mladjan ima da se vodim zaljubljenoscu :D

Kubrick,

Ljubav je slepa  :cool:

Ustvari kad malo bolje razmislim, jedini pravi auto je Mercedes, a sve ostalo su cetvorotockasi :D

Pozdrav,

X500

Posted

Kubrick,

Ustvari kad malo bolje razmislim, jedini pravi auto je Mercedes, a sve ostalo su cetvorotockasi :D

Pozdrav,

X500

+1

i to zakljucno sa 124 :fantom:

Posted

Kubrick,

Pozdrav,

X500

:Hail:

apsolutna istina

+1

i to zakljucno sa 124 :fantom:

urbana legenda kaže da je šef, direktor razvoja na promociji 190ke rekao da auto poput 124ke više neće biti napravljen

:(

Posted

jebiga, taj 190 je pocetak sunovrata. prva mecka koja nije mecka :(

Posted

Ima li neka kvaka u činjenici da se polovni Mini Cooperi mogu naći za smiješne pare po Evropi?

Posted

Ima li neka kvaka u činjenici da se polovni Mini Cooperi mogu naći za smiješne pare po Evropi?

Zavisi šta su za tebe smešne pare, i koliko godina ima taj polovni Mini Cooper.

Posted

hm, bas gledam i ne deluju mi prejeftino u odnosu na godiste, bemliga

Posted (edited)

Ok, kriva riječ. Nisu smiješne pare nego su povoljne.

Dakle neki rabljeni 2005, 2006 godište se da nabaviti za 3000, 4000 E.

http://www.autoscout24.hr/ListGN.aspx?atype=C&mmvmk0=16338&mmvco=1&make=16338&fregfrom=2005&pricefrom=1000&ustate=N%2CU

Za kupiti kakav rabljeni gradski auto u tom rasponu cijene ovaj definitivno bode u oči.

To su auti koji su novi koštali od 20 000 E pa na više.

To je strmoglavi pad cijene.

Vjerovatno dobiješ srčanu aritmiju kad mu ode koji dio pa ga moraš voditi u servis, to mi je jedino logično objašnjenje.

Edited by Mister No