Zli Gli Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Od Alfi samo 159 dolazi u obzir, za jedno 17 godina kad budem imao para. Link to comment
Tale Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Pa 12-13 dinara je jeftiniji benzin, jel tako bese? Ja sipam vec dugo do cepa pa praznim skroz i tako u krug, ne idem nesto precesto na pumpe. Zato i ne gledaj koliko dizel troši manje. Link to comment
ToniAdams Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 ako nadjes dobro, pouzdano auto od nekog kom mozes verovati, kupuj, nema veze jel dizel i dal je njemacko i koje je marke. Link to comment
Zli Gli Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5996988/opel-astra-g-16-ben-klima Zanimljivo je kako svi ovi iz uvoza imaju oko 150 hiljada na satu, nema sanse da neko omane i slucajno ne vrati kilometrazu. Recimo ova je 8v i isto kazu da je dobra ali cim nema slika iznutra, nesto tu ne stima. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 ako nadjes dobro, pouzdano auto od nekog kom mozes verovati, kupuj, nema veze jel dizel i dal je njemacko i koje je marke.+1000000 mada, auto i ker moraju bit iz njemačke Link to comment
vladavsnarod Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 +1000000 Zli imam ja jednog pouzdanog Logana za tebe 1.4 Benzin 2005 god 78.000km Full fullova Link to comment
kapetanm Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 +1000000 mada, auto i ker moraju bit iz njemačke meni auto i ker iz Francuske Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 negde si pogrešio Link to comment
SleeperSleep Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 (edited) za tako malu kilometrazu i takav vid eksploatacije, benzin je neuporedivo bolja opcija, x500 ti je objasnio zasto. i kao neko ko je vozio ili vozi japance (mazda, suzuki, toyota), korejance (lanos, hyundai), francuze (206, megane), nemce (zafira), pa cak i jednog britanca (land rover), imam samo jednu toplu preporuku za tebe - kupi auto kojeg ima puno u srbiji - astra ili golf ili megane ili 307 ili clio ili focus ili fiesta. na kraju balade najvaznije je da se sto manje drkas i da sto manje cekas i da sto manje platis kad ti nesto rikne. Edited February 24, 2015 by ikar Link to comment
kapetanm Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 negde si pogrešio нисам. Слатко се возам 2 год само мењам уље, месечну Глијеву километражу пређем са 5000 дин, а кер никад за десет год није био код ветеринара осим на пелцовање. Иначе, Икар има право у предлогу Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 da, poslednja rečenica je ključna Link to comment
Kubrick Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 (edited) imam samo jednu toplu preporuku za tebe - kupi auto kojeg ima puno u srbiji - astra ili golf ili megane ili 307 ili clio ili focus ili fiesta. na kraju balade najvaznije je da se sto manje drkas i da sto manje cekas i da sto manje platis kad ti nesto rikne. sta da radimo mi koji smo zaljubljeni u mazde, honde pa pomucenog razuma ne mozemo da odaberemo te obicne, standardne :( ima da cekam bez problema :D Edited February 24, 2015 by Kubrick Link to comment
x500 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 sta da radimo mi koji smo zaljubljeni u mazde, honde pa pomucenog razuma ne mozemo da odaberemo te obicne, standardne :( ima da cekam bez problema :D Kubrick, Zaljubljivanje - to je odlika mladosti :) Iskustvo kaze: zena moze da bude i sa sela, ali auto mora da bude iz Nemacke Pozdrav, X500 Link to comment
namenski Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 (edited) Uvek me fascinirala prica o kupovini automobila, polovnog narocito, i broj razlicitih misljenja; ziv nisam ako se ovde zapodene svadja, sport, politika i - zadnjih par dana - pivo, hrana, bice carka u decjem vrticu :D . Zli Gli, jebes ga, auto je auto, uostalom ti njega kupujes, ne on tebe: sta god da uzmes nek je sa srecom, bog ubio saobracajce, dabogda mehanicara ne video... Edit: jebes Alfu :P Edited February 24, 2015 by namenski Link to comment
ToniAdams Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 ma ko da nismo vec stoput zakljucili da se novo auto bira prema preferencijama u pogledu marke, goriva ili boje, a polovno se vata dobar primerak za gusu nevezano za pobrojano, al nece zligli da cita :( Link to comment
Recommended Posts