Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Pa 12-13 dinara je jeftiniji benzin, jel tako bese? Ja sipam vec dugo do cepa pa praznim skroz i tako u krug, ne idem nesto precesto na pumpe.

Zato i ne gledaj koliko dizel troši manje.

ako nadjes dobro, pouzdano auto od nekog kom mozes verovati, kupuj, nema veze jel dizel i dal je njemacko i koje je marke.

+1000000

mada, auto i ker moraju bit iz njemačke

:fantom:

za tako malu kilometrazu i takav vid eksploatacije, benzin je neuporedivo bolja opcija, x500 ti je objasnio zasto.

i kao neko ko je vozio ili vozi japance (mazda, suzuki, toyota), korejance (lanos, hyundai), francuze (206, megane), nemce (zafira), pa cak i jednog britanca (land rover), imam samo jednu toplu preporuku za tebe - kupi auto kojeg ima puno u srbiji - astra ili golf ili megane ili 307 ili clio ili focus ili fiesta. na kraju balade najvaznije je da se sto manje drkas i da sto manje cekas i da sto manje platis kad ti nesto rikne.

Edited by ikar

negde si pogrešio

нисам. Слатко се возам 2 год само мењам уље, месечну Глијеву километражу пређем са 5000 дин, а кер никад за десет год није био код ветеринара осим на пелцовање. Иначе, Икар има право у предлогу

imam samo jednu toplu preporuku za tebe - kupi auto kojeg ima puno u srbiji - astra ili golf ili megane ili 307 ili clio ili focus ili fiesta. na kraju balade najvaznije je da se sto manje drkas i da sto manje cekas i da sto manje platis kad ti nesto rikne.

sta da radimo mi koji smo zaljubljeni u mazde, honde pa pomucenog razuma ne mozemo da odaberemo te obicne, standardne :( ima da cekam bez problema :D

Edited by Kubrick

sta da radimo mi koji smo zaljubljeni u mazde, honde pa pomucenog razuma ne mozemo da odaberemo te obicne, standardne :( ima da cekam bez problema :D

Kubrick,

Zaljubljivanje - to je odlika mladosti :)

Iskustvo kaze: zena moze da bude i sa sela, ali auto mora da bude iz Nemacke  :ss1:

Pozdrav,

X500

Uvek me fascinirala prica o kupovini automobila, polovnog narocito, i broj razlicitih misljenja; ziv nisam ako se ovde zapodene svadja, sport, politika i - zadnjih par dana - pivo, hrana, bice carka u decjem vrticu  :D .

Zli Gli, jebes ga, auto je auto, uostalom ti njega kupujes, ne on tebe: sta god da uzmes nek je sa srecom, bog ubio saobracajce, dabogda mehanicara ne video...

Edit: jebes Alfu  :P

Edited by namenski

ma ko da nismo vec stoput zakljucili da se novo auto bira prema preferencijama u pogledu marke, goriva ili boje, a polovno se vata dobar primerak za gusu nevezano za pobrojano, al nece zligli da cita :(