Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

Meni je taj model otprilike auto iz snova, valjda cu jednog dana imati para da ga kupim :D

• Replies 8.7k
  • Views 641k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

Koliko bi te koštali delovi za jedan premium auto, održavanje takođe nije džabe. Ono, super što je to očuvano, ali 10+ godina starosti - zamor materijala mora pre ili kasnije da dođe, od auspuha do gumenih delova oko vrata.

Kako, moja Kia (ej, Kia) ima 14 god. i auspuh i gumeni delovi oko vrata su još uvek OK. Prešao skoro 170k.

Kako, moja Kia (ej, Kia) ima 14 god. i auspuh i gumeni delovi oko vrata su još uvek OK. Prešao skoro 170k.
jel sole drumove kod tebe?

Pa so je so, a zamor materijala je zamor materijala. (Ne sole, naravno... osim spreja s mora).

mi ovde imamo i jedno i drugo, jbg, i ja vozim koreanca '98 i cenim da ima jos jedno dve godine dok se potpuno ne raspadne..

Meni se na dvoja kola desilo da je sve izgledalo savršeno i "kao netaknutno posle svih ovih godina rabljenja" do jednog momenta, a onda kao lavina odjednom jedno za drugim.

uvek tako biva. samo u jednom krene i nikad kraja. proklinješ i dan kad si ga kupio

Koliko bi te koštali delovi za jedan premium auto, održavanje takođe nije džabe. Ono, super što je to očuvano, ali 10+ godina starosti - zamor materijala mora pre ili kasnije da dođe, od auspuha do gumenih delova oko vrata.
Tako je.Motor je najmanji problem.No kad krene elektronika, limarija, sitni kvarovi cca 20-30-50 € eto muke.Jasno, uvek će se naći primer da nije baš tako.

ok ljudi bembara je to ne crkava tek tako a ono i kapiram da bi da ga vozim iz ceifa jednom u zivotu bez obzira na troskove :s_c:

E onda je to druga priča. :s_w:Da se kvari, pa kvari se, a takav auto te tera da sve držiš 100% ispravno i utegnuto.

imao sam bmw 524 td, ajkula..nekih 6 godina..od 2000 do 2006. 86to godiste..115ks..taj se nije kvario..sem dihtunga glave motora jednom..sto je kao 100 manjih kvarova otprilike koliko je tesko naci taj dio bilo itd...

Edited by beeva

E i moji stariji automobili su bili pravljeni da traju. Ovo novo je pravljeno sve tako da se brže rotira.

Eh da to samo važi za automobile...

Built-in obsolescence.Mora se živeti od nečega. :fantom: