Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Meni je taj model otprilike auto iz snova, valjda cu jednog dana imati para da ga kupim :D

Posted

Koliko bi te koštali delovi za jedan premium auto, održavanje takođe nije džabe. Ono, super što je to očuvano, ali 10+ godina starosti - zamor materijala mora pre ili kasnije da dođe, od auspuha do gumenih delova oko vrata.

Posted

Kako, moja Kia (ej, Kia) ima 14 god. i auspuh i gumeni delovi oko vrata su još uvek OK. Prešao skoro 170k.

Posted
Kako, moja Kia (ej, Kia) ima 14 god. i auspuh i gumeni delovi oko vrata su još uvek OK. Prešao skoro 170k.
jel sole drumove kod tebe?
Posted

Pa so je so, a zamor materijala je zamor materijala. (Ne sole, naravno... osim spreja s mora).

Posted

mi ovde imamo i jedno i drugo, jbg, i ja vozim koreanca '98 i cenim da ima jos jedno dve godine dok se potpuno ne raspadne..

Posted

Meni se na dvoja kola desilo da je sve izgledalo savršeno i "kao netaknutno posle svih ovih godina rabljenja" do jednog momenta, a onda kao lavina odjednom jedno za drugim.

Posted

uvek tako biva. samo u jednom krene i nikad kraja. proklinješ i dan kad si ga kupio

Posted
Koliko bi te koštali delovi za jedan premium auto, održavanje takođe nije džabe. Ono, super što je to očuvano, ali 10+ godina starosti - zamor materijala mora pre ili kasnije da dođe, od auspuha do gumenih delova oko vrata.
Tako je.Motor je najmanji problem.No kad krene elektronika, limarija, sitni kvarovi cca 20-30-50 € eto muke.Jasno, uvek će se naći primer da nije baš tako.
Posted

ok ljudi bembara je to ne crkava tek tako a ono i kapiram da bi da ga vozim iz ceifa jednom u zivotu bez obzira na troskove :s_c:

Posted

E onda je to druga priča. :s_w:Da se kvari, pa kvari se, a takav auto te tera da sve držiš 100% ispravno i utegnuto.

Posted (edited)

imao sam bmw 524 td, ajkula..nekih 6 godina..od 2000 do 2006. 86to godiste..115ks..taj se nije kvario..sem dihtunga glave motora jednom..sto je kao 100 manjih kvarova otprilike koliko je tesko naci taj dio bilo itd...

Edited by beeva
Posted

E i moji stariji automobili su bili pravljeni da traju. Ovo novo je pravljeno sve tako da se brže rotira.

Posted

Eh da to samo važi za automobile...

Posted

Built-in obsolescence.Mora se živeti od nečega. :fantom: