Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

Ne znam. Nisam pametan. :D

vidjeh par ovih lancia ypsilon u gradu, novi model. pa do bruka dobro izgleda! jedna danas je imala celi krov na otvaranje, auuuu, zegzi!

sta ce ti to? nisi znao da lancia ima karmin umesto upaljaca?

zapucala me neka budala i izgleda da će biti totalka. autu ne verujem da prelazi vrednost 2k € (190D)naletela je ponuda za 4k € za škodu superb iz 2009. koja je prešla 250k km, zapadnjačka firma, imaju vozačeima li smisla uzimati tako nešto?

koliko je ona totalki imala za 4k 2009?

navodno ništa čukanja. toliki im je period amortizacije i onda bacaju

sta ce ti toliki auto? mislim, super je auto, ali bas ono familijaran.

To isto kosta ovde jedno 4x vise.

cisto sumnjam sa tolikom kilometrazom.

Pa, dobro, nek je onda 3x :D

sta ce ti toliki auto? mislim, super je auto, ali bas ono familijaran.
za moje gledam da uzmem. u bg sam organizovao mesto življenja i ostali transport tako da izbegnem potrebu za autom.treba da im ostavim nešto u ns, što ću i ja koristiti vikendima i za neke eventualne izlete.kapiram da ovo nije neka prilika i da im uzmem nešto manje, ali da proverim

Edited by Ravanelli

superb 2,5otprilike iz druge rukereg 80k dinveliki serv 1kemali oko 20k din

na mobile.de to godiste sa tom km je u rangu 9-10kinace 250k za 5 godina nije drama za nemacki (skoda) auto, naprotiv

na mobile.de to godiste sa tom km je u rangu 9-10kinace 250k za 5 godina nije drama za nemacki (skoda) auto, naprotiv
Time misliš "nije problem za 5 godina nabiti 250K km" ili "to što auto ima 250K nije za auto nikakav problem"?
Time misliš "nije problem za 5 godina nabiti 250K km" ili "to što auto ima 250K nije za auto nikakav problem"?
lepo kaze 'naprotiv', sto vise predje, tim bolje. svabo je to.