renne Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Ma neću da ga frustriram, pusti ga, neka uživa...Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
wall Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 opet ti ispao daljinski :D ?A čuj ja bih da vidim jednu trku. Pa ako može da se zakuva.Ako ti kod tog automobila nešto grebe ispod haube i održava ti ga turčin, a sa druge strane je Renne, taj je sigurno root-ovao multiplu, dodao neke ilegalne delove... :D
Lancia Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 grebalo, negrebalo, mogu da pustim Rennea za koju teglu zimnice ^_^
wall Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 E da, jasno da se zezam. :DNamrčilo se sa severa pa...
steins Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Ovaj konkretni Klio je iz 2000, motor 1.6, cena 1.800 evra, na preporuku kojoj verujem 100%, da ne ulazim u objasnjenja zasto.probaj da spustiš lecka, al i ako ne upali - pazari..ja pazario golf4 98 benzin+plin atestiran iz Švicarske sa 220k kilometara (orginal km) u odličnom stanju za 2k ojra, i sretan ko kuče u liftu.....:DPS ima i neku finu muziku unutra, a prethodnik mu pre 5k km odradio veliki servis - znači samo ulje i kluč u bravu....
ToniAdams Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 cisto da kazem da ako posle toliko ozbiljnih reci ne bude na kraju trke, opasno cu se razocarati u forum i zivot.
ToniAdams Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ja sam u fazonu da ce ga renne odrati.lancija ima mozda brze avto, ali nema priliku na svom pustom ostrvu da vezba voznju. zahrdjo je.dakle, 1 glas za renea.
Recommended Posts