Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rukomet

Featured Replies

katarina :pera: :pera: :pera:
+ 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
  • Replies 4.6k
  • Views 309.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SNARC
    SNARC

Sportklub Tužan kraj: Voša odbila da se vrati, Partizan šampion Finalna serija šampionata Srbije u rukometu neće ostati u lepom sećanju ljubiteljima sporta. Partizan je u prvom meču slavio sa 33:27 pr

• Sve u svemu meni ovo bolje nego godinama unazad, pa sta urade - urade. Nije vise onaj spor rukomet sa bezidejnim napadom, mucenjem. Korak napred. 

• Carolostadien
    Carolostadien

Pa u stvarnom trokutu i imate šanse, samo taj se neće stvoriti s remijem s Francuzima   Trebate dobit Francuze 2 razlike, a može vam biti dosta i 1.    Mi smo u mogućem trokutu na

Posted Images

au jebote :pera:sudije govna da jedu za nesviran faul pre prve kontre.

sveta katarina...jeeeeee

jedva preživeh

presretna sam, svaka cast curama :)

au jebote :pera:sudije govna da jedu za nesviran faul pre prve kontre.
ne diraj sudije, onaj sedmerac je bio nekih 30 cm unutra cela loptasame dobre vile su nas pronele u polufinalesvaka cast devojkama, ovo je fenomenalan uspehjos jednom :pera:

sad 1/2 finale protiv morgane

katarina :pera:devojke :Hail:aaaaaaaaaaaaa

nisam čitao topik unazad pa da pitam glede našeg kouča i onog sramnog komentara KitićDašića, jel se na tome završilo?

Ja ovakve odbrane nisam video u životu. Skinula je 5 razlike za poslednja 3 minuta. Sve sami ziceri. Alal vera.

Edited by kralj

nisam čitao topik unazad pa da pitam glede našeg kouča i onog sramnog komentara KitićDašića, jel se na tome završilo?
dala mu je dres, poklonila uz komentar ludi čoveče, kad ga želip evo ti ga, izljubili se i popili kafua kitić govna da jede za komentar
Ja ovakve odbrane nisam video u životu. Skinula je 5 razlike za poslednja 3 minuta. Sve sami ziceri. Alal vera.
žena brani apsolutno neverovatno, u jednom trenutku je ima 78% odbranaa ona poslenjda dva zicera su :Hail:

Sad gledam zvanicnu statistiku, pa mi nismo primili gol u poslednjih 8 min i 15 sek :Hail: Katarina je skinula 3 kontre u poslednja 4 min, na onu pre sedmerca za njih sam potpuno zaboravio u ovom ludilu. Imala je 17 odbrana po zvanicnoj statistici (52%) ali tu se racunaju samo odbrane nakon kojih dobijes posed lopte (kakvo glupo racunanje)I da ne zaboraim, uz Katarinu posebne pohvale za Rajovic i Ognjenovic, koja je morala da ode na kontra krilo i da gol, kad one dve sa desnog nisu mogle.Sad polufinale sa bratskom Crnom Gorom, pa da pokusam ponovo, red je da i Andrea i Sanja odigraju na svom nivou, danas su ponovo bile slabe, pogotovo Andrea, verovatno nije nikad odigrala losije. U drugom polufinalu, bice takodjer zanimljivo videti kakvu ce taktiku primeniti madjarski selektor protiv svoje zivotne saputnice :wicked: A za ovo belorusima treba platiti pivo :Pwwn0gn.jpg

pa lepo kaže Straja ne želi da gleda usporen snimak :P

kakva je francuska golmanka, wub! resio sam da je zenim!