Timmy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Jesam ja nesto pogresio ili mi se cini da je pre nekoliko godina promenjeno pravilo da i od golmana moze da bude korner. Kad sam ja trenirao nije postojao korner od golmana i vidim da ne postoji ni sada (sto je i logicno). Ali kao da mi u memoriji stoji da sam pre nekoliko godina video tu promenu pravila i da sam se iznenadio.Ili sam ja tu nesto pomesao, jer stvarno retko pratim rukomet poslednjih 10tak godina
nnnnnnn Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 zašto je ovo sedmerac? ne razumem se pa pitam.
Timmy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 pogrešio si, a korner ne postoji u rukometuKorner postoji. To je valjda jasno. Samo ne znam da li je jedno vreme sviran i od golmana ili ne.
Timmy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 zašto je ovo sedmerac? ne razumem se pa pitam.Ne znam sta se dogodilo, al penal se svira kad je odbrana iz 6m, nevezano da li je odbrambeni igrac dirao loptu ili napadaca. Pa cak i ako je samo zasmetao, bez kontakta, dok je bio u 6. A ne secam se da li se svira i kad je faul sa ledja dok je napadac okrenut ka golu (kao u vaterpolu na primer) ili je to samo iskljucenje i 9m
James Marshall Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Na HRT se mnogo bolje čuje atmosfera sa tribinaTM i romantične pjesme Nikčević neko se kod nas sjetio da postoje krila u ovoj igri nakon Kneževića i (ponekad) Žikice
nnnnnnn Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ne znam sta se dogodilo, al penal se svira kad je odbrana iz 6m, nevezano da li je odbrambeni igrac dirao loptu ili napadaca. Pa cak i ako je samo zasmetao, bez kontakta, dok je bio u 6. A ne secam se da li se svira i kad je faul sa ledja dok je napadac okrenut ka golu (kao u vaterpolu na primer) ili je to samo iskljucenje i 9mono šešumovo isključenje ne znam što je sedmerac. čovek je bio na 9m,znam za to pravilo od 6m odbrana iz prostora. inače,ubiše nas isključenja za sad.
Feindouno Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ono šešumovo isključenje ne znam što je sedmerac. čovek je bio na 9m,znam za to pravilo od 6m odbrana iz prostora. inače,ubiše nas isključenja za sad.Pa nije bas da nas ubise, igramo egal s njima sa igracem manje. Istina mogli bi i njima nekog da iskljuce, red bi bio.
Timmy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) Nisam video to, radim nesto na kompu. Al ovo drugo je skolski primer iskljucenja. Ruka na vratu napadacu se odmah svira 2min (a cak je i levom rukom vukao Balica za dres, sto takodje moze biti za iskljucenje, al ovde su mu svirali zbog davljenja)ed: @nnnnnnn Edited January 19, 2011 by Timmy
nnnnnnn Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 to drugo da,sigurno. ali ovo prvo mi bilo problematično. igramo egal al možda bi poveli bez tih isključenja
jigsaw Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Za koji klub igra Stojkovic?napisah pre par dana... za kielce i redovno je u top3 strelca ls-a.. al poljaci za razliku od nas, igraju na pivota
tsva Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ocekivano tvrdo kao i obicno izmedju bivse braceBalic je genijalac i jedini razlog zasto su 'rvati u vrhu
Dziber Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 odlicno. u 2. jos da proradi "busiiii, ha ha, busiii ha-ha" i dole treba pucati, tamo je alilovic rupa
Recommended Posts