Nikodije Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Makar smo ih prebili tad, mozda se oni sad zapravo boje batina :) Iako u ovoj ekipi ne vidim taj fajterski momenat, nekako mi deluju mnogo fino i lepo vaspitano, a sa manjkom kvaliteta. Bas ne vidim da takvi imaju nekakve sanse, bez obzira na takve trice i kucine kao sto su "srednji bek", "krilo", i slicno :) U neborbenoj i letargicnoj ekipi i Ivano Balic bi zaboravio rukomet.
Patrick Mbomba Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Kad se spominje Tunis...http://www.youtube.com/watch?v=jQ03yKhWfLM
jigsaw Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 meni taj sola nikad nije bio jasan, uvek sam ga smatrao najslabijom karikom hrvata(sto i dalje mislim da je bio) a svi su ga nekako uvek dizali u nebesa nego dal slusati nedeljka, slavka il neutralanu varijantu preko arene i dsf-a
Dziber Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ima li potoka, po mogucnosti da je voda domaca?
Malvo Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 koji je bre kurac ovom vujinu, ko da je drogiran
radisa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ma ko kaze da nemamo kontru! I da su nam krila loša....:P
Parsons Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 kakvo ludilo od utakmice - balic sesum (samo sto mu odbrani alilovic)
Feindouno Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Hrvati opet smuseno poceli a mi to ne koristimo
Recommended Posts