January 12, 20241 yr 5 minutes ago, de Sisti said: Ovo samo mi mozemo da uradimo Ali uvek jbno isto…Since 1996. i 1/2finale protivu Spanjolaca predvodjenih Talantom Dushebaevim
January 12, 20241 yr Тешко да неки спорт може да ме изнервира овако као рукомет. Јбт +2 на тридесетак секунди до краја је добијена утакмица у рукомету али не и за нас.
January 14, 20241 yr Koliko mi veze nemamo sa ovim sportom ,pogledao par minuta sa Madjarima , ovo je bas loš rukomet . Madjari isto loši ,dosta lošiji nego ranije ,mada nisam skoro ni gledao rukomet ne znam kakvi su ostali .
January 14, 20241 yr Slazem se za dresove... Neverovatno kolika je razlika u kvalitetu između golmana i ostatka ekipe. Nemamo mi šanse večeras.
January 14, 20241 yr Ranije smo čak i imali neke dobre igrace iako smo i tada bili ocajni na prvenstvima ,ovo sve neki anonimusi i prosečni igrači .
January 14, 20241 yr Ne vidiš ideju šta bi da urade sa loptom, sve nesto na silu. Malopre igrač vise ti ne umeš da prost višak da realizuješ.
January 14, 20241 yr Objasnjavam gospodji da kod nas rukomet ide sa nekom vrstom kontra-Djokovic ocekivanja.. Dok za Novaka znas da ce nekako da izvuce, iscupa, pobedi..Za ove mucenike vec generacijama znamo da ce da zajebu, kakve god okolnosti i sastav bio..Samim tim nema ni ocekivanja niti razocarenja.
January 14, 20241 yr Just now, Guuundogan said: Ma daj da vidimo sta nam treba sad za prolaz… Diskvalifikacija Islanda I Mađarske