Ros Posted January 12 Posted January 12 Imaš jedan jedini zadatak. Da zadržiš loptu 25 sekundi. Samo to 1
MeanM@ Posted January 12 Posted January 12 5 minutes ago, de Sisti said: Ovo samo mi mozemo da uradimo Ali uvek jbno isto…Since 1996. i 1/2finale protivu Spanjolaca predvodjenih Talantom Dushebaevim
johan nagel Posted January 12 Posted January 12 Тешко да неки спорт може да ме изнервира овако као рукомет. Јбт +2 на тридесетак секунди до краја је добијена утакмица у рукомету али не и за нас.
Lord Stef Posted January 13 Posted January 13 Norvezani prosuli 3 Gola razlike kao mi, preslikano. Simpaticni Farani
NevenMan Posted January 14 Posted January 14 Boja dresova iz meca sa madjarima je sto debili iz FSS treba da usvoje 2
elementary Posted January 14 Posted January 14 Koliko mi veze nemamo sa ovim sportom ,pogledao par minuta sa Madjarima , ovo je bas loš rukomet . Madjari isto loši ,dosta lošiji nego ranije ,mada nisam skoro ni gledao rukomet ne znam kakvi su ostali .
Tinman Posted January 14 Posted January 14 Slazem se za dresove... Neverovatno kolika je razlika u kvalitetu između golmana i ostatka ekipe. Nemamo mi šanse večeras.
elementary Posted January 14 Posted January 14 Ranije smo čak i imali neke dobre igrace iako smo i tada bili ocajni na prvenstvima ,ovo sve neki anonimusi i prosečni igrači . 1
Tinman Posted January 14 Posted January 14 Ne vidiš ideju šta bi da urade sa loptom, sve nesto na silu. Malopre igrač vise ti ne umeš da prost višak da realizuješ.
SNARC Posted January 14 Posted January 14 Objasnjavam gospodji da kod nas rukomet ide sa nekom vrstom kontra-Djokovic ocekivanja.. Dok za Novaka znas da ce nekako da izvuce, iscupa, pobedi..Za ove mucenike vec generacijama znamo da ce da zajebu, kakve god okolnosti i sastav bio..Samim tim nema ni ocekivanja niti razocarenja.
arheolog1981 Posted January 14 Posted January 14 Just now, Guuundogan said: Ma daj da vidimo sta nam treba sad za prolaz… Diskvalifikacija Islanda I Mađarske
Recommended Posts