Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Imam sad i Arene konacno, a uzeleo sam se rukometa, pa gledam zensku Ligu sampiona, cetvrtfinale. Igraju CSKA i Krim u Rusiji, Krim u prvoj pobeda 25:20, na poluvremenu 14:11 za CSKA, moglo bi biti zanimljivo.

Posted (edited)

Na kraju 27:21 za CSKA, Krim jedno petnaestak minuta u drugom prakticno bez napada, nekoliko tehnickih gresaka, bez desnog beka i pivota...ipak, pri kraju sui imale sansu, ali CSKA ide dalje.

Edited by Nesh
Posted

Ispali Hrvati u poslednje dve sekunde

Posted
10 hours ago, renne said:

Ispali Hrvati u poslednje dve sekunde

Opet ih Francuzi izbaciše.

Posted

Kako su nam namestili lepo raspored Mađari. Igramo u petak u 8 protiv Ruskinja pa sutra odmah u 5 protiv Mađarske. Dok Mađarice lade prvi dan protiv Kazahstana i onda igraju poslednje kolo u 8 sa Ruskinjama čisto da se vidi kome šta treba. 

Posted

Rukomet je takav, prihvatis da ce da te kradu bez lazne skromnosti i onda ga gledas.

Posted

Pobedimo HUN za gol razlike vise nego sto prethodno izgubimo od RUS, pa neka se jebu sa rasporedom.

Posted

Sta igramo mi u napadu, kontra nasa sama i spusta loptu u golmana, onda kontra na prazan gol i nasa promasuje....:isuse:

Posted
On 20.3.2021. at 17:55, theanswer said:

Toliko o tome.. 

Vazno da imaju odlicnu atmosferu u ekipi i da se slusa Vesna Zmijanac. 

Posted

A dobro, Rusija je bila vidjena za OI. mozda se moglo izlobirati da se igra kod nas. Verujem da nismo slabiji od Madjarske. Kako god, srecno jednima i drugima na OI

Posted

Ma kako bre nismo slabiji od Madjarske, sta pricas?

Ovo sto su nase igrale je rukomet iz devedesetih. Zarobljene ostale i u vremenu i u prostoru.

Posted (edited)

u duhu svetle tradicije našeg rukometa nakon kratkotrajnog i ničim izazvanog busanja u grudi je krenulo pičkaranje po medijima.

https://www.tvarenasport.com/vesti/rukomet/raspad-sistema-sta-sledi-zenskom-rukometu-2021-03-22

http://www.zurnal.rs/rukomet/reprezentacija/110398/dragana-cvijic-ogorcena-mi-smo-zrtve-saveza-sve-su-znali-sve-smo-rekle-bilo-je-ogromno-nezadovoljstvo

sa sve omiljenom frazom znaju svi na koga mislim al neću da kažem.

Знају они сви на кога мислим. Били су са нама седам дана, све видели и ништа нису урадили, оставили су нас овако... Све су могли да виде, како стоје ствари и шта се ради, али џаба је све. Ово је вероватно већини последња утакмица у репрезентативној каријери и надам се да ће Савез учинити све да наредне генерације имају бољи рад, да ће доћи неко ко може да их научи нешто, а не овако...

Edited by Svarog