Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rukomet

Featured Replies

Nema tu nauke, pobedile su mlađe, brže, bolje ...

Dve pobede i četiri poraza je još i dobar rezultat, s obzirom da igraju jedan spori, staromodni rukomet. Dok imaju snage, koliko-toliko pružaju otpor rivalkama, pa je dobra igra u prvom i pad u drugom delu potpuno očekivana dramaturgija skoro svake utakmice koju su odigrale ...

Šta činiti? Iskoristiti ovu pauzu u učešću na nekom velikom takmičenju i izvršiti smenu generacija. Kaja Tomašević, Pop-Lazić, Andrea Lekić, Krpež-Šlezak, Joca Stoiljković, Sanja Damnjanović, sve one imaju 30+ i polako izlaze iz igračkog zenita. Njihove naslednice ne pružaju neke argumente za optimizam, ali treba biti strpljiv i čekati ih da rukometno sazru ... A to mogu samo kroz utakmice i preuzimanje vodećih rola u igri ...      

• Replies 4.6k
  • Views 309.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SNARC
    SNARC

Sportklub Tužan kraj: Voša odbila da se vrati, Partizan šampion Finalna serija šampionata Srbije u rukometu neće ostati u lepom sećanju ljubiteljima sporta. Partizan je u prvom meču slavio sa 33:27 pr

• Sve u svemu meni ovo bolje nego godinama unazad, pa sta urade - urade. Nije vise onaj spor rukomet sa bezidejnim napadom, mucenjem. Korak napred. 

• Carolostadien
    Carolostadien

Pa u stvarnom trokutu i imate šanse, samo taj se neće stvoriti s remijem s Francuzima   Trebate dobit Francuze 2 razlike, a može vam biti dosta i 1.    Mi smo u mogućem trokutu na

Posted Images

Protiv Poljske u kvalifikacijama za SP

Ocajno sudjenje za sada, direktno uticu na ishod utakmice. Sad su se i pogubile skroz.

Au, kako su Ruskinje izgubile sansu da se vrate u mec. Presecena lopta s igracem vise, pa onda pokusaj suta iz mrtvog ugla opet s igracem vise :blink: I inace imaju preveliki broj tehnickih gresaka za ovaj nivo, imam osecaj da im se svaki treci napad zavrsi izgubljenom loptom.

Šampioni svega u rukometu. Ok dalje još OI za zene i to je to. 

Čestitke....

Što se tiče dama, voleo bih da ih vidim van domaćeg terena.

Pa sampioni svijeta su od prosle godine. Igralo se u Njemackoj. :D

Mislio sam na žene. 

Muškarcima kapa dole za sve, najdominantniji tim u rukometu ikad.

Pa pricam o zenama. :D

Mada nije ni lako ispratiti sve ove medalje.

:isuse: za mene i moju informisanost 

I klupska dominacija pocela, Monpelje prvak Evrope, Nant, PSG igrali polufinale LS...

Meskov razbio Presov 14 razlike u Slovackoj i zakuvao borbu za final four SEHE. Jos 5 kola do kraja, nastavak u februaru.

• 3 weeks later...

inače negde sam zakačio da Koreja dolazi sa zajedničkom reprezentacijom, tj Južna Koreja i 4 igrača iz Severne, ali su im zato dozvolili da prijave 4 igrača više od ostalih, da ih ne bi oslabili. ne znam da li sam dobro shvatio celu situaciju, u svakom slučaju svaka čast čelnicima IHF na snalažljivosti

Edited by levi

upravo počinje, nemačka koreje

16 južnokoreanaca + 4 severnjaka. i zastava im je zanimljiva

bravo za ihf

Mi sutra protiv Rusije, nisam znao da nam je Perun selektor