Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted
Duzi video, sa duzim nizom bisera komentatora :D. Apsolutni opsajd.
Posted
Cekajte, valjda nam je povredjeni Nenadic prvi pick na poziciji srednjeg...?
Naravno....A Vladicu Stojanovica,Cvetkovic i ne zove tako da Petar nema razloga za brigu :)
Posted

A gde su mucheni Borko Djordjevic i Ivan Stankovic? Moglo je od njih nesto da bidne...

Posted
A gde su mucheni Borko Djordjevic i Ivan Stankovic? Moglo je od njih nesto da bidne...
Borko je jedno vreme igrao u Vardaru... mozda pre 2-3 godine, za Stankovica pojma nemam. Gledao sam na momente tekmu juce pa ne bih ulazio u neke ozbiljne analize... samo cu reci da je na neutralnom terenu Makedonija bolja od Srbije za 3-4 razlike, u to sam siguran. Srpska rukometna organizacija je uspela da potpuno unisti ovaj sport, bez obzira na to sto su i zenska i muska repka prosli kvalifikacije protiv velesila kao sto su Holandija i Ceska.
Posted

Srpska rukometna organizacija postoji samo na papiru. Tu se ne radi nista vec dugi niz godina. najgori sportski savez uz atletski u nasoj zemlji. Dobra stvar je sto se sa klincima jos uvek dobro radi i sto cemo uvek imati dosta talenata. Lose je sto ce 90% njih propasti jer ce neminonovno igrati nasu ligu koja je u stanju raspadanja, a bez jake lige nema ni jakih igraca.A kad vec pitate za igrace, sta je sa fucking ljubom pavlovicem, igra li taj jos uvek rukomet? Bio je i u partizanu jedan solidan bek, mislim da se Mitrovic zove, decko je nestao bez traga.

Posted (edited)
Borko je jedno vreme igrao u Vardaru... mozda pre 2-3 godine, za Stankovica pojma nemam. Gledao sam na momente tekmu juce pa ne bih ulazio u neke ozbiljne analize... samo cu reci da je na neutralnom terenu Makedonija bolja od Srbije za 3-4 razlike, u to sam siguran. Srpska rukometna organizacija je uspela da potpuno unisti ovaj sport, bez obzira na to sto su i zenska i muska repka prosli kvalifikacije protiv velesila kao sto su Holandija i Ceska.
Koliko me secanje sluzi prosle kvalifikacije za EP smo igrali sa Makedoncima u Makedoniji je bilo nereseno a u Nisu je lako dobila Srbija posle smo od Islanda ispali za jedan gol(1 za Srbiju u Nisu a dva za njih na Islandu pri cemu da je bio 1 za njih mi bi prosli dalje jer smo dali vise golova u gostima). E sada moguce je da je Makedonija napredovala za godinu dana to stvarno ne znam. Edited by No7
Posted

off topic yebote u sta se pretvorila pismenos' na teveju. Kao da su nadrealisti radili prenos:

Posted
Srpska rukometna organizacija postoji samo na papiru. Tu se ne radi nista vec dugi niz godina. najgori sportski savez uz atletski u nasoj zemlji. Dobra stvar je sto se sa klincima jos uvek dobro radi i sto cemo uvek imati dosta talenata. Lose je sto ce 90% njih propasti jer ce neminonovno igrati nasu ligu koja je u stanju raspadanja, a bez jake lige nema ni jakih igraca.A kad vec pitate za igrace, sta je sa fucking ljubom pavlovicem, igra li taj jos uvek rukomet? Bio je i u partizanu jedan solidan bek, mislim da se Mitrovic zove, decko je nestao bez traga.
Strasno, u svakom slucaju. Ljubu Pavlovica sam zadnji put video u Nordhornu, gde je sad, nemam pojma. Uros Mitrovic igra u SD Octavio Vigo u ASOBAL ligi, cuo sam, dosta dobro. Heskey verovatno zna, ali ga nigde nema.
Posted (edited)
off topic yebote u sta se pretvorila pismenos' na teveju. Kao da su nadrealisti radili prenos:
"chini se da smo imali madjare, iako smo gubili tri razlike"bwa haha ha ha ha ha"bili su navodno ugrozeni za svoju bezbednost" Edited by Venom
Posted

jel ova dvorana u nisu ista kao ona na novom beogradu ili mi se cini?

Posted

Ode i Makedonija na SP... :) Poraz od 30:24 u Islandu, dovoljno za plasman posle pobede od 34:26 u Skoplju.

Posted
Dakle, sada se desila 1 skoro nevjerovatna situacija - delegat iz Svedske je prekinuo utakmicu, iz razloga sto su navijaci skandirali: "Ovo je Bosna".:lol:Prljavi Svedjanin ipak speaks Bosnian.
:Hail::Hail:
Posted
Ode i Makedonija na SP... :) Poraz od 30:24 u Islandu, dovoljno za plasman posle pobede od 34:26 u Skoplju.
Po ko zna koji put se pokazuje da je taj Island neugodan samo za nas...i za Svedjane, koje su izbacili sa OI, a koji su doduse i sami u nekom poluraspadu.
Posted
Stankovic igra u Spaniji i to veoma uspesno, mislim da je u bidasoi. Borko Djordjevic je desni bek.Mozda se sretnemo na SP - pa cemo videti ko je bolji. cool.gif