Venom Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=IlISYPwWxT4 :Hail: Dakle, sada se desila 1 skoro nevjerovatna situacija - delegat iz Svedske je prekinuo utakmicu, iz razloga sto su navijaci skandirali: "Ovo je Bosna".:lol:Prljavi Svedjanin ipak speaks Bosnian.
Venom Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Duzi video, sa duzim nizom bisera komentatora :D. Apsolutni opsajd.
deda Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cekajte, valjda nam je povredjeni Nenadic prvi pick na poziciji srednjeg...?Naravno....A Vladicu Stojanovica,Cvetkovic i ne zove tako da Petar nema razloga za brigu :)
Leonidas Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 A gde su mucheni Borko Djordjevic i Ivan Stankovic? Moglo je od njih nesto da bidne...
mandingo Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A gde su mucheni Borko Djordjevic i Ivan Stankovic? Moglo je od njih nesto da bidne...Borko je jedno vreme igrao u Vardaru... mozda pre 2-3 godine, za Stankovica pojma nemam. Gledao sam na momente tekmu juce pa ne bih ulazio u neke ozbiljne analize... samo cu reci da je na neutralnom terenu Makedonija bolja od Srbije za 3-4 razlike, u to sam siguran. Srpska rukometna organizacija je uspela da potpuno unisti ovaj sport, bez obzira na to sto su i zenska i muska repka prosli kvalifikacije protiv velesila kao sto su Holandija i Ceska.
Joe D Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Srpska rukometna organizacija postoji samo na papiru. Tu se ne radi nista vec dugi niz godina. najgori sportski savez uz atletski u nasoj zemlji. Dobra stvar je sto se sa klincima jos uvek dobro radi i sto cemo uvek imati dosta talenata. Lose je sto ce 90% njih propasti jer ce neminonovno igrati nasu ligu koja je u stanju raspadanja, a bez jake lige nema ni jakih igraca.A kad vec pitate za igrace, sta je sa fucking ljubom pavlovicem, igra li taj jos uvek rukomet? Bio je i u partizanu jedan solidan bek, mislim da se Mitrovic zove, decko je nestao bez traga.
No7 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) Borko je jedno vreme igrao u Vardaru... mozda pre 2-3 godine, za Stankovica pojma nemam. Gledao sam na momente tekmu juce pa ne bih ulazio u neke ozbiljne analize... samo cu reci da je na neutralnom terenu Makedonija bolja od Srbije za 3-4 razlike, u to sam siguran. Srpska rukometna organizacija je uspela da potpuno unisti ovaj sport, bez obzira na to sto su i zenska i muska repka prosli kvalifikacije protiv velesila kao sto su Holandija i Ceska.Koliko me secanje sluzi prosle kvalifikacije za EP smo igrali sa Makedoncima u Makedoniji je bilo nereseno a u Nisu je lako dobila Srbija posle smo od Islanda ispali za jedan gol(1 za Srbiju u Nisu a dva za njih na Islandu pri cemu da je bio 1 za njih mi bi prosli dalje jer smo dali vise golova u gostima). E sada moguce je da je Makedonija napredovala za godinu dana to stvarno ne znam. Edited June 15, 2008 by No7
Bustin Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 off topic yebote u sta se pretvorila pismenos' na teveju. Kao da su nadrealisti radili prenos:
mandingo Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Srpska rukometna organizacija postoji samo na papiru. Tu se ne radi nista vec dugi niz godina. najgori sportski savez uz atletski u nasoj zemlji. Dobra stvar je sto se sa klincima jos uvek dobro radi i sto cemo uvek imati dosta talenata. Lose je sto ce 90% njih propasti jer ce neminonovno igrati nasu ligu koja je u stanju raspadanja, a bez jake lige nema ni jakih igraca.A kad vec pitate za igrace, sta je sa fucking ljubom pavlovicem, igra li taj jos uvek rukomet? Bio je i u partizanu jedan solidan bek, mislim da se Mitrovic zove, decko je nestao bez traga.Strasno, u svakom slucaju. Ljubu Pavlovica sam zadnji put video u Nordhornu, gde je sad, nemam pojma. Uros Mitrovic igra u SD Octavio Vigo u ASOBAL ligi, cuo sam, dosta dobro. Heskey verovatno zna, ali ga nigde nema.
Venom Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) off topic yebote u sta se pretvorila pismenos' na teveju. Kao da su nadrealisti radili prenos:"chini se da smo imali madjare, iako smo gubili tri razlike"bwa haha ha ha ha ha"bili su navodno ugrozeni za svoju bezbednost" Edited June 15, 2008 by Venom
G.G. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 jel ova dvorana u nisu ista kao ona na novom beogradu ili mi se cini?
mandingo Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ode i Makedonija na SP... :) Poraz od 30:24 u Islandu, dovoljno za plasman posle pobede od 34:26 u Skoplju.
Krampa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dakle, sada se desila 1 skoro nevjerovatna situacija - delegat iz Svedske je prekinuo utakmicu, iz razloga sto su navijaci skandirali: "Ovo je Bosna".:lol:Prljavi Svedjanin ipak speaks Bosnian.
Dorando Pietri Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ode i Makedonija na SP... :) Poraz od 30:24 u Islandu, dovoljno za plasman posle pobede od 34:26 u Skoplju.Po ko zna koji put se pokazuje da je taj Island neugodan samo za nas...i za Svedjane, koje su izbacili sa OI, a koji su doduse i sami u nekom poluraspadu.
amare Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Borko je jedno vreme igrao u Vardaru... mozda pre 2-3 godine, za Stankovica pojma nemam. Gledao sam na momente tekmu juce pa ne bih ulazio u neke ozbiljne analize... samo cu reci da je na neutralnom terenu Makedonija bolja od Srbije za 3-4 razlike, u to sam siguran. Srpska rukometna organizacija je uspela da potpuno unisti ovaj sport, bez obzira na to sto su i zenska i muska repka prosli kvalifikacije protiv velesila kao sto su Holandija i Ceska.Stankovic igra u Spaniji i to veoma uspesno, mislim da je u bidasoi. Borko Djordjevic je desni bek.Mozda se sretnemo na SP - pa cemo videti ko je bolji.
Recommended Posts