Jump to content

Rukomet

Featured Replies

Bacite rez povremeno, dobri ljudi.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Dobili smo pet razlike, u Zurnalu verovatno muk

Je l igrao mladji Nenadic?

Edited by Svarog

Pukli smo kuci od Belorusa 9 razlike ????

• 4 weeks later...

Pobeda protiv Slovenki na otvaranju EP

Pobeda protiv Slovenki na otvaranju EP

Jel se Lekiceva vratila u tim?

nije

ISTORIJSKA POBEDA SRPSKIH RUKOMETAŠICA - Na otvaranju Evropskog prvenstva u Švedskoj reprezentativke Srbije pobedile su Sloveniju 36:34, što je prva pobeda naše reprezentacije na ovom takmičenju još od vremena kada se naša država zvala Srbija i Crna Gore.

Šta se ovo dešava :O

Odlično naše izgledaju protiv Španjolki u prvom poluvremenu ....(de ne ureknem).

edit: 11:8 poluvreme, a jos nismo dali gol u poslednjih 8 minuta. Spustili Španjolke na 8 golova po poluvremenu, nakon one goleade sa Slovenkama. Jedna nepredvidiva momčad™ smo :lol:

Edited by Filozof manijak

Igramo ko Danci. Brzo, a opet nije neko bezglavo jurisanje. Makar u nekoj kategoriji u ovom sportu da imamo srednjeg beka koji zna znanje. Mogli smo da ih otresemo vec sada, nekoliko cistih izgradjenih suteva na kraju nismo iskoristili. Hajlajt mi je bio kad ona nasa mala na levom krilu u skoku hvata loptu levom rukom, sutira desnom i daje gol :mellow:

Nije sto sam igrao over i vec pao, ali Spanjolke dosadne dozlaboga, cini mi se da bi radije legle na parket i umrle kad odbrane napad nego krenule u neku akciju.

Edited by Malvo

Rapsodija jbt!

krpež ih siluje

17-9

Edited by MocaVukotic

Super je kako igramo igrača manje

jbt ova čolić ko mirko bašić