Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Nema šveda na Olimpijadi, izgleda da se Kim Andersson učoukao kad je bilo najpotrebnije.

Posted

cehi vode 2 razlike na poluvremenu, trebalo je u najmanju ruku btii areseno...ono sto je novo pored igraca je i velika borbenost i zelja za pobedom, ali videcemo...

Posted
cehi vode 2 razlike na poluvremenu, trebalo je u najmanju ruku btii areseno...ono sto je novo pored igraca je i velika borbenost i zelja za pobedom, ali videcemo...
Ko moze nek javi rez, posto iz Nemacke ne znam nista...Hvala
Posted

Polovina drugog poluvremena, 29:28 za nas. Momir Ilić 13 golova.

Posted
Polovina drugog poluvremena, 29:28 za nas. Momir Ilić 13 golova.
Lepe vesti, za mene pomalo neocekivano. Hvala na replici!
Posted

kao sto sam i bio rekao, ono ali je bilo presudno... na kraju se nasi raspali i 5 razlike za cehe

Posted

Ubiše nas Česi u nastavku. Na kraju 38:33. Naši u napadu bez ikakve kretnje, na 4 razlike mašili sedmerac i zicer sa desnog krila, a ovaj njihov bek se raspucao. Sve u svemu loše, mada nije nedostižno.

Posted

do 3 razlike bi imali realnu sansu, ovako smo sa ovih 5 razlike sami sebi skocili u stomak...ono sto bode oci je to sto cehi nista nisu pokazali a opet su nas dobili sa 5 razlike, tako da ce u revansu biti zajebano... u svakom slucaju prolazimo :kralj:

Posted

Mi smo imali jedinstvenu šansu da dobijemo Mađare u gostima, igralo se gol za gol do zadnjih 5 minuta. Tad su Mađari na +1 za njih i igrača više za nas i napad, zabili gol, Martinović dobio crveni karton i na kraju je dobro i završilo sa 27:25 za Mađare. Tahirović 13 odbrana, odlična igra naših (Halid Demirović :Hail: ), s tim da Puljezević baš i nije briljirao do pred kraj utakmice na šta se teško može računati i u revanšu.Naravno, 1 Spaho je briljantno zaključio da nas čeka još sporta - "počinje Evropsko prvenstvo na kojem nastupaju najbolji klubovi Evrope".

Posted

pa zar hrvati kao domacini nemaju zagarantovano mesto na sp-u? :unsure:

Posted
pa zar hrvati kao domacini nemaju zagarantovano mesto na sp-u? :unsure:
šta je prvenstvo u Hrvatskoj bez cvijeća? :s_u:
Posted

Kako su Crnogorke ispali od Hrvatica, nije mi jasno. :blink:

Posted (edited)

Srbija - Holandija 31-28 ( 17-13) !!!!!!Srbija na EP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bravo devojke!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by amare
Posted

tanju medved bi komotno mogli da prekomandujemo u musku selekciju, posto je jaca od svih nasih muskih bekova zajedno, u svakom smislu :D u svakom slucaju cestitke na prolazu.