ArleKino Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Kroz san sam vidio ono udaranje na kraju - jel ono lik iz Kiela tresnuo protivniku glavu od pod?
t-mac Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ma jok... onaj zajc pao na entreriosa i malkice ga jos nagnjecio sa loktom po glavi, i dok je entrerios zamuno da ga opici ovaj je vec bio na nogama, tu se nasao i onaj pajovic koji je krenuo da ga zakuca al se u poslednjoj milistotinki predomislio, sto nije tako cesta pojava...
Dorando Pietri Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Inace, doslo je do preokreta u slucaju Sterbik. Nasi su prvobitnim odbijanjem da mu daju odobrenje ipak samo tvrdili pazar. Na kraju su se iscenkali za odredjeni novcani iznos kao i podrsku spanskog saveza nasoj kandidaturi za SP u rukometu(2012 ako se ne varam, i to u obe konkurencije).
Leonidas Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 U nekom sportu sto se u svetu zove rukomet, a kod nas pararukomet, Partizan je osvojio Kup, pobedom nad Kolubarom... gledao 3 minuta i zgrozio se... otprilike zaostajemo za svetom u ovom sportu isto koliko i u bejzbolu...
harper lee Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 U nekom sportu sto se u svetu zove rukomet, a kod nas pararukomet, Partizan je osvojio Kup, pobedom nad Kolubarom... gledao 3 minuta i zgrozio se... otprilike zaostajemo za svetom u ovom sportu isto koliko i u bejzbolu...Ti si srecan sto si tek sad naleteo. Ja gledao pre par meseci prvenstveni dvoboj izmedju CZ i ove iste Kolubare (tad su valjda ove dve ekipe bile prve na tabeli) i izdrzao otprilike isti broj minuta.A skoro sam gledao spansku ligu. Dva razlicita sporta.
t-mac Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 U nekom sportu sto se u svetu zove rukomet, a kod nas pararukomet, Partizan je osvojio Kup, pobedom nad Kolubarom... gledao 3 minuta i zgrozio se... otprilike zaostajemo za svetom u ovom sportu isto koliko i u bejzbolu... dok smo u fudbalu na jednakom ako a i boljem nivou od ostatka sveta
Wyatt Earp Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nasa dva najbolja igraca imaju zajedno 70 godina + golman Radosavljevic 42.
MiddleClass Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Sto je Stanic, bivsi golman Zvezde, bio suspendovan dvije godine?
gervasius twinkleminkleson Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 zbog neskrivene sklonosti k konzumiranju opojnih sredstava
Leonidas Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Crvenka posle nekoliko godina propadanja i uzdizanja iz pepela, veceras izborila povratak u Superligu, gde joj je oduvek i zauvek mesto...
HESKEY Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 RTS ponovo ne prenosi utakmice reprezentacije...CCCRTS "šIROM ZATVORENIH OČIJU"
t-mac Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ma yebo ih hitler... odnosi se na javno govno i tijanica :fashisto:
ArleKino Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Hrvati u Pekingu, sredili Ruse. Čini mi se da Balić nije igrao, Duvnjak je odradio finu rolu u onome što sam ja gledao. :) Sve čestitke!
Recommended Posts