Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Kroz san sam vidio ono udaranje na kraju - jel ono lik iz Kiela tresnuo protivniku glavu od pod? :unsure:

Posted

ma jok... onaj zajc pao na entreriosa i malkice ga jos nagnjecio sa loktom po glavi, i dok je entrerios zamuno da ga opici ovaj je vec bio na nogama, tu se nasao i onaj pajovic koji je krenuo da ga zakuca al se u poslednjoj milistotinki predomislio, sto nije tako cesta pojava...

Posted

Inace, doslo je do preokreta u slucaju Sterbik. Nasi su prvobitnim odbijanjem da mu daju odobrenje ipak samo tvrdili pazar. Na kraju su se iscenkali za odredjeni novcani iznos kao i podrsku spanskog saveza nasoj kandidaturi za SP u rukometu(2012 ako se ne varam, i to u obe konkurencije).

Posted

U nekom sportu sto se u svetu zove rukomet, a kod nas pararukomet, Partizan je osvojio Kup, pobedom nad Kolubarom... gledao 3 minuta i zgrozio se... otprilike zaostajemo za svetom u ovom sportu isto koliko i u bejzbolu...

Posted
U nekom sportu sto se u svetu zove rukomet, a kod nas pararukomet, Partizan je osvojio Kup, pobedom nad Kolubarom... gledao 3 minuta i zgrozio se... otprilike zaostajemo za svetom u ovom sportu isto koliko i u bejzbolu...
Ti si srecan sto si tek sad naleteo. Ja gledao pre par meseci prvenstveni dvoboj izmedju CZ i ove iste Kolubare (tad su valjda ove dve ekipe bile prve na tabeli) i izdrzao otprilike isti broj minuta.A skoro sam gledao spansku ligu. Dva razlicita sporta.
Posted
dok smo u fudbalu na jednakom ako a i boljem nivou od ostatka sveta :rolleyes:
Posted

Nasa dva najbolja igraca imaju zajedno 70 godina :mellow: + golman Radosavljevic 42.

Posted

Sto je Stanic, bivsi golman Zvezde, bio suspendovan dvije godine?

Posted

zbog neskrivene sklonosti k konzumiranju opojnih sredstava

Posted

Crvenka posle nekoliko godina propadanja i uzdizanja iz pepela, veceras izborila povratak u Superligu, gde joj je oduvek i zauvek mesto... :wub:

Posted

ma yebo ih hitler... odnosi se na javno govno i tijanica :fashisto:

Posted

Hrvati u Pekingu, sredili Ruse. Čini mi se da Balić nije igrao, Duvnjak je odradio finu rolu u onome što sam ja gledao. :) Sve čestitke!