May 12, 200816 yr Kroz san sam vidio ono udaranje na kraju - jel ono lik iz Kiela tresnuo protivniku glavu od pod?
May 13, 200816 yr ma jok... onaj zajc pao na entreriosa i malkice ga jos nagnjecio sa loktom po glavi, i dok je entrerios zamuno da ga opici ovaj je vec bio na nogama, tu se nasao i onaj pajovic koji je krenuo da ga zakuca al se u poslednjoj milistotinki predomislio, sto nije tako cesta pojava...
May 15, 200816 yr Inace, doslo je do preokreta u slucaju Sterbik. Nasi su prvobitnim odbijanjem da mu daju odobrenje ipak samo tvrdili pazar. Na kraju su se iscenkali za odredjeni novcani iznos kao i podrsku spanskog saveza nasoj kandidaturi za SP u rukometu(2012 ako se ne varam, i to u obe konkurencije).
May 18, 200816 yr Author U nekom sportu sto se u svetu zove rukomet, a kod nas pararukomet, Partizan je osvojio Kup, pobedom nad Kolubarom... gledao 3 minuta i zgrozio se... otprilike zaostajemo za svetom u ovom sportu isto koliko i u bejzbolu...
May 18, 200816 yr U nekom sportu sto se u svetu zove rukomet, a kod nas pararukomet, Partizan je osvojio Kup, pobedom nad Kolubarom... gledao 3 minuta i zgrozio se... otprilike zaostajemo za svetom u ovom sportu isto koliko i u bejzbolu...Ti si srecan sto si tek sad naleteo. Ja gledao pre par meseci prvenstveni dvoboj izmedju CZ i ove iste Kolubare (tad su valjda ove dve ekipe bile prve na tabeli) i izdrzao otprilike isti broj minuta.A skoro sam gledao spansku ligu. Dva razlicita sporta.
May 18, 200816 yr U nekom sportu sto se u svetu zove rukomet, a kod nas pararukomet, Partizan je osvojio Kup, pobedom nad Kolubarom... gledao 3 minuta i zgrozio se... otprilike zaostajemo za svetom u ovom sportu isto koliko i u bejzbolu... dok smo u fudbalu na jednakom ako a i boljem nivou od ostatka sveta
May 24, 200816 yr Author Crvenka posle nekoliko godina propadanja i uzdizanja iz pepela, veceras izborila povratak u Superligu, gde joj je oduvek i zauvek mesto...
May 31, 200816 yr Hrvati u Pekingu, sredili Ruse. Čini mi se da Balić nije igrao, Duvnjak je odradio finu rolu u onome što sam ja gledao. :) Sve čestitke!