Аврам Гојић Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Nisam verovala da ću reklamirati cigare :D . Imaš na uglu Knjeginje Zorke i Bulevara oslobođenja ( bivša Bulevar JNA ) na mestu gde je nekad bila kafana Orač ( tu je i trebalo da bude vraćena, ali nije ), a sad poslovna zgrada, pa u prizemlju. Možeš da duvaniš i piješ viskić™ sa društvom.I da popijes rum sa Kube. Biznis drzi gospodin sa zivopisnim nadimkom Struja.
yolo Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 I da popijes rum sa Kube. Biznis drzi gospodin sa zivopisnim nadimkom Struja.a i rade mu neke sojke za koje nisam siguran da su samo prodavacice. svasta se pricalo. cisto ako te hedonizam potera do samog kraja. ;)
Dankan Ajdaho Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dobar servis za klime? Ne opravka, već čišćenje i dopuna gasova?
kapetanm Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Gde da nadjem rabljeni punjač za dell inspiron 1300 ? Nema ih nešto po oglasima
Idioteque Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Kod ovih je 4000 usluga...Pa rekao si "dobar", a ne "jeftin". :P
WTF Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Hvala svima na preporukama. Na kraju sam izabrao najblizu (La Casa Del Habano) i tamo kupio cutter i 1 malu Montecristo da dopunim kontigent Cohiba iz duty free shopa. Druge 2 cu da overim ako budem imao vremena. Cene su veoma povoljne :)
halloween Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 a i rade mu neke sojke za koje nisam siguran da su samo prodavacice. svasta se pricalo. cisto ako te hedonizam potera do samog kraja. ;)Mhm. Struju još nekako mogu i da zamislim kako nakon popušenog tompusa 'vata za dupe prodavačicu ( i zadržava se na tome), ali Zdravka Brkića zaista ne mogu, ma koliko ga priterao hedonizam.
Baba Ji Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Posteri, preporuka http://www.mediafire.com/?b9997x1rr6r4fxu hvala puno za preporuku, čoveče ovo je blago!
Аврам Гојић Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Posteri, preporuka http://www.mediafire...b9997x1rr6r4fxu ju tek sad video ovo
slepa živana Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 treba mi da nađem putem interneta gde u kanadi i americi ima da se kupe slušni aparati... a ne znam ni kako se to kaže na engleskom.jel može neko da mi pomogne, makar sa tim engleskim?unapred zahvalna
Kelt Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 hearing aid? Ali ne možeš da kupiš pošto se pravi otisak ušnog kanala pacijenta, za svakog se pravi individualno. Osim ako nećeš da kupuješ eksterni aparat, a to bolje kupi ovde.
Recommended Posts