Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Sačekaću ipak sredu kad svakako moram na brdo, pa ću onda dvostruko. Iz razloga što neću da plaćam analize koje su mi već plaćene u domu zdravlja

apropo mog laptopa, @Shan Jan kao sto si i pomenuo mogucnost, a ja se nadala da nije - otisla je maticna ploca. ugradice mi novu sa i7 procesorom  i 16 Gb, 17000 din. zadovoljna sam, ocekivala sam da cu morati da se otvorim znacajno vise.

mislim da je ploca manje vise ista kakva je bila.

Edited by morgana
  • +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
  • 2 weeks later...

Potrebna mi je preporuka za odnošenje starog nameštaja. Nemam ništa veliko - jedan ležaj koji ću demontirati, i izneti ispred stana. Generalno me interesuje da li oni koji dođu spuštaju stari nameštaj iz zgrade (kod mene je u pitanju prvi sprat), i koliko bi to uopšte moglo da košta. Vidim, inače, da neki nude i besplatno odnošenje. 

Prodje svako malo onaj kamion sa razglasom Skupljamo staro gvozdje, stare sporete, ves masine i ostale sekundarne sirovine, cistimo dvorista, podrume, supe i odnosimo nepotrebne stvari

7 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Potrebna mi je preporuka za odnošenje starog nameštaja. Nemam ništa veliko - jedan ležaj koji ću demontirati, i izneti ispred stana. Generalno me interesuje da li oni koji dođu spuštaju stari nameštaj iz zgrade (kod mene je u pitanju prvi sprat), i koliko bi to uopšte moglo da košta. Vidim, inače, da neki nude i besplatno odnošenje. 

Ovo sam slikao pre neki dan, možda ti bude od koristi 

spacer.png

• +1 1
  • Hvala 1
7 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Ako ti nije cimanje stavi na oglase da poklanjaš i naglasi da ne obavljaš transport. Mi smo tako sa krevetom i kaučem usrećili jedan mladi par. 

Sa starijom mašinom za sudove je bio problem. Zvali sve reciklaže u BG-u, niko nije došao, a rekli su da će doći. Na kraju smo spustili mašinu do kontejnera. Nestala je u roku od 20 minuta. 

• Hvala 1

Mozes i da zoves gradsku cistocu na tvojoj opstini i da im kazes da imas kabasti otpad, oni ti kazu kad da izneses ispred kuce/zgrade.

Odnose naravno besplatno.

• Hvala 1