March 23, 20196 yr On 23. 3. 2019. at 14:29, notenoughreasonsforclaire said: Gde može da se nađe ovaj sa đumbirom u maloprodaji? od džindžer elova kod nas, ja znam samo za onaj njihov u lidlu, nije loš Edited March 23, 20196 yr by Frile
March 24, 20196 yr Neki Schweppes sa đumbirom sam pio u jednom kafiću. Moguće da je to onda bio ovaj... Btw, da li on može negde da se nabavi, i koja je razlika u odnosu na onaj prethodni?
March 28, 20196 yr Ima kod nas dva nova švepsa djumbir i još jedan. Ali kao i ginger cola samo u kafićima Sent from my H3213 using Tapatalk
March 28, 20196 yr Jednom sam kupila u Merkatoru, drugi put u Metrou, oba puta su bile odlicne i sveze, sto je jako vazno
March 28, 20196 yr Ja najčešće kupujem u Tropiku u Starom Merkatoru, utorkom dobijaju I merkator ima ribu utorkom i četvrtkom, tj. tada stiže sveža. Iznenadio sam se kad sam video da imaju i svež oslić Vongola bude, ali sporadično. Recimo dva puta u toku meseca, nije da je standardna ponuda, kao i džinovske krabe recimo
April 12, 20196 yr Ima li neka radnja u Beogradu da prodaje zastave svih mogućih zemalja? Konkretno treba mi zastavica Republike Gvineje
April 15, 20196 yr On 12. 4. 2019. at 10:39, Frile said: To je bila Radna Žena (tako se zove), oni su šili zastave U međuvremenu su se preimenovali u Poslovnu ženu, i dalje je isti proizvodni program. Pogledati i kod "Jarbola i zastava".
May 13, 20195 yr gde da nadjem, kako se zove radna stolica sa nagibom gde je oslonac na kolenima? i pre svega, jel imao neko to, pomaze li za ledja, vrat, osecaj? pri duzem sedenju, npr 5 sati?
May 13, 20195 yr jel ovo? https://www.kancelarijske-stolice.com/online-prodavnica/ergonomska-radna-klececa-stolica-ergo-06-drvo/ edit. stolica je samo Aeron Herman Miler, ostalo je nemogućnost da se kupi navedena Edited May 13, 20195 yr by Singer
May 13, 20195 yr ju, grozno izgleda i preskupa je jel koristio ovo neko, ne bih je kupovala bez probe na jedan dan il bar par ubedljivih pozitivnih iskustava
May 13, 20195 yr Ja sam je imao u kancu i super je da promeniš položaj na sat-dva, ali nije za ceo dan svaki dan (nas pešes se smenjivalo)...