Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted (edited)
7 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Gde može da se nađe ovaj sa đumbirom u maloprodaji?

od džindžer elova kod nas, ja znam samo za onaj njihov u lidlu, nije loš

Edited by Frile
Posted

Neki Schweppes sa đumbirom sam pio u jednom kafiću. Moguće da je to onda bio ovaj... Btw, da li on može negde da se nabavi, i koja je razlika u odnosu na onaj prethodni?

Posted

Ima kod nas dva nova švepsa djumbir i još jedan. Ali kao i ginger cola samo u kafićima

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

Dagnje se kupuju u Tropic ribarnicama i u Merkatoru

Posted

Jednom sam kupila u Merkatoru, drugi put u Metrou, oba puta su bile odlicne i sveze, sto je jako vazno

Posted

Ja najčešće kupujem u Tropiku u Starom Merkatoru, utorkom dobijaju

I merkator ima ribu utorkom i četvrtkom, tj. tada stiže sveža. Iznenadio sam se kad sam video da imaju i svež oslić

Vongola bude, ali sporadično. Recimo dva puta u toku meseca, nije da je standardna ponuda, kao i džinovske krabe recimo

• 2 weeks later...
Posted

Ima li neka radnja u Beogradu da prodaje zastave svih mogućih zemalja? Konkretno treba mi zastavica Republike Gvineje

Posted

До пре годину дана је била у Косовској иза Скупштине, али није више тамо.

Posted

To je bila Radna Žena (tako se zove), oni su šili zastave

Posted
On 12.4.2019. at 12:39, Frile said:

To je bila Radna Žena (tako se zove), oni su šili zastave

U međuvremenu su se preimenovali u Poslovnu ženu, i dalje je isti proizvodni program. Pogledati i kod "Jarbola i zastava".

• 4 weeks later...
Posted

gde da nadjem, kako se zove radna stolica sa nagibom gde je oslonac na kolenima?

i pre svega, jel imao neko to, pomaze li za ledja, vrat, osecaj? pri duzem sedenju, npr 5 sati?

Posted

ju, grozno izgleda i preskupa je

jel koristio ovo neko, ne bih je kupovala bez probe na jedan dan il bar par ubedljivih pozitivnih iskustava

Posted

Ja sam je imao u kancu i super je da promeniš položaj na sat-dva, ali nije za ceo dan svaki dan (nas pešes se smenjivalo)...

Posted

hvala,  i to znaci. al ako nadjem po manjoj ceni od ove hoklice za 16k