Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

treba mi pomoc, informacija a ne znam ni sam kako da opisem

treba mi ime coveka koji je na rtv beograd  svojevremeno imao neke emisije obrazovnog tipa, mislim da su radjene osamdesetih, ako ne i ranije

ne mogu se setiti tematike ali mislim da je nesto iz oblasti prirode, mozda i neke popularne nauke

zanimljiva pojava, ko neki ostareli tarzan iz metohije, stamen, kosa nesto duza, muzevne crte lica

mozda je bio i lekar

ma nemam se za sta uhvatiti u potrazi sem za usi

Posted
8 minutes ago, Matilda Ivancic said:

treba mi ime coveka koji je na rtv beograd  svojevremeno imao neke emisije obrazovnog tipa, mislim da su radjene osamdesetih, ako ne i ranije

ne mogu se setiti tematike ali mislim da je nesto iz oblasti prirode, mozda i neke popularne nauke

zanimljiva pojava, ko neki ostareli tarzan iz metohije, stamen, kosa nesto duza, muzevne crte lica

mozda je bio i lekar

Vladimir Jelenković?

https://www.google.com/search?newwindow=1&rls=com.microsoft%3Asr-Latn-RS%3AIE-ContextMenu&biw=1164&bih=777&tbm=isch&sa=1&ei=GvhaXK6oMcKRsgGjv4j4Cg&q=Vladimir+Jelenković&oq=Vladimir+Jelenković&gs_l=img.3..35i39l2.5985.5985..6477...0.0..0.117.117.0j1......1....1..gws-wiz-img.SF07zzb2K-8

Posted
2 hours ago, Matilda Ivancic said:

mozda je bio i lekar

Opis mi više liči na Željka Malnara, no na Jelenkovića, ali ko bi ga znao - varljivo je sećanje.

Posted

malnarasta pojava , ali robusnija,  koliko se secam. 

plus neki sport, tipa karate mi u glavi, al ne mora da znaci

ne nije  Jorga, nije bojana sumonja

Posted

Gde najbolje da odnesem polovnu odeću za doniranje? Odeća je čitava, čista (oprana u mašini pa nemam baš račun sa hemijskog čišćenja) i neopeglana. Ko to prima u Beogradu?

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

možeš i u svratištu za decu ulice (krfska 7a, zvezdara) ili prihvatilištu za decu na voždovcu (adresa je bul. oslobođenja 129, ali je prihvatilište u stvari u ulici jove ilića koja je paralelna sa bulevarom - kao na ovoj mapi https://www.prihvatiliste.rs/kontakt.html).

Posted

Mi periodični nosimo u Svratište za decu ovde kod nas na NBG Bul. A. Čarnojevića...

Posted

Imam

dfddf.thumb.jpg.b7eec581a2d8f29b7343c6b17e358154.jpg

Ne radi svetlo u njemu. Gde može da se popravi?

Posted

Jel kupovao neko skoro aparat za pritisak? 

Gde je to najpovoljnije? 

Posted
8 minutes ago, nisam ja said:

Jel kupovao neko skoro aparat za pritisak? 

Gde je to najpovoljnije? 

Ako je bitno da bude tačan, a uvek jeste, zajebi povoljno, kupi u nekoj pouzdanoj apoteci.