kud u maglu Simoviću Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 gde mogu da kupim karabinjere/kopče
Skyhighatrist Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Ne znam za šta ti trebaju, one alu jeftinjare u raznim bojama imaš i kod Kineza...
halloween Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 (edited) E sad je red na mene da ti pomognem. U bolje snabdevenim pozamanterijskim radnjama. Ja sam našla karabinjer za tašnu u Krabelu po smešnoj ceni- ne sećam se ali oko 40 dinara. Idi na metalna galanterija pa metalni karabinjeri imaju cca 100 modela. Zamenila sam sama a tašner mi je tražio 400 dinara. Edited January 31, 2019 by halloween
morgana Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Gdje da kupim pristojan moka pot za pristojne pare?
Ras Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 (edited) Nedavno se diskutovalo, mislim na kafi. Ovo je pravi talijanski https://www.amazon.com/Original-Bialetti-Stovetop-Espresso-06799/dp/B0000CF3Q6 Nisam vidjao u Srb, mislim da ga ima u Cro. Ikea ima u ponudi, mozda ga ima i u njihovom izlogu u centru grada. Pogledaj KP, a morali bi da budu up ponudi malih kucnih aparata, ko god da ih prodaje (Tehnomanija, Gigatron i sl). Gotovo sam bio siguran da ga ima i Bosch, ali mi pretraga sa tel ne ide. Edited February 3, 2019 by Ras
Ras Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Mislim da @nisam jakupovao kod Kineza. Ako vidi pitanje javice je li to cemu.
Jumanji Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Bialetti sam vidjala u Beogradu, cak jedno vreme i u Home centru, mada nisam tamo bila vise od godinu dana.Mogu da tvrdim da ga ima u kafeu Koffein, ali cena sigurno nije mala, oko 5.000 din, vrv za 2 soljice, ali da ne gresim dusu mozda i za 3-4
Ras Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Sve za kucu pokazuje status rasprodato, sto ukazuje da je neko mozda prestao da ih uvozi.
nisam ja Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Ja kod kineza za 200 dinara. Svakodnevno rabim od tada. Ne znam kolko to sad već traje, nekoliko meseci. Sad za štetnost ne garantujem :-) Tu bialeti nisam sreo nigde.
Recommended Posts