ivy Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 37 minutes ago, Timmy said: Sremska i cuveni Drrrzaaaciii za naocareee sta ovo tacno znaci?
Timmy Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Tu stoji lik 20 godina i prodaje drzace za naocare koji imaju funkciju kao traka koju si opisala. Za traku ne znam, al ovog lika ne mozes da promasis.
KnightLore Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Traži na netu sportsku ili neoprensku traku za naočare. Najviše ih koriste biciklisti. Ima dosta oglasa, robu šalju i poštom.
ivy Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 1 hour ago, KnightLore said: Traži na netu sportsku ili neoprensku traku za naočare. Najviše ih koriste biciklisti. Ima dosta oglasa, robu šalju i poštom. e to,hvala ..nisam imala pojma kako da trazim ,super
mlatko Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 de? ba... pricas bosanski ko praviInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
darling Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 (edited) 49 minutes ago, ivy said: e to,hvala ..nisam imala pojma kako da trazim ,super sun/glass/es/eyewear retainer Edited January 9, 2019 by darling
I*m with the pilots Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 jel ima uopste negde da se kupi i gde se to trazi neka kao traka koja drzi naocare na glavi,onako da ide preko potiljka kao sto nose sportisti i sl da im ne spadaju naocare?Zar nema tog po svim radnjama gde se prodaju naočare? Ja sam u jednoj takvoj kupila pre n godina.Znate li gde se mogu kupiti oni plastični omoti za pasoše? Svratila sam u nekoliko knjižara poput Lagune i Vulkana, kao i u još neke koje prodaju razne papirne i školske dzidzabidze, ali nemaju ih, niti znaju gde bi se to danas moglo naći.
kud u maglu Simoviću Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 https://s.click.aliexpress.com/e/bgUSKaSU
Timmy Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 To imaju najpre one starinske knjizare, ima ih i dalje po gradu. Samo su neupadljive. Kao i kopirnice uz SUPove gde se izdaju pasosi. Oni se obicno specijalizuju za sve vezano za dokumenta.
I*m with the pilots Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 To imaju najpre one starinske knjizare, ima ih i dalje po gradu. Samo su neupadljive. Kao i kopirnice uz SUPove gde se izdaju pasosi. Oni se obicno specijalizuju za sve vezano za dokumenta. Okej, probaću u Knezu u Dereti i ostalim Nelagunama - nisam još išla tuda ove godine, odbija me guzva
maheem Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 18 hours ago, I*m with the pilots said: Zar nema tog po svim radnjama gde se prodaju naočare? Ja sam u jednoj takvoj kupila pre n godina. Znate li gde se mogu kupiti oni plastični omoti za pasoše? Svratila sam u nekoliko knjižara poput Lagune i Vulkana, kao i u još neke koje prodaju razne papirne i školske dzidzabidze, ali nemaju ih, niti znaju gde bi se to danas moglo naći. ja sam bio pazario na pijaci jer sam brzo ofucao pasoš, međutim brzo sam odustao od omota jer su svi graničari vadili pasoć iz njega i tako ga lomili još više
ajgor Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 4 minutes ago, I*m with the pilots said: 17 hours ago, Timmy said: To imaju najpre one starinske knjizare, ima ih i dalje po gradu. Samo su neupadljive. Kao i kopirnice uz SUPove gde se izdaju pasosi. Oni se obicno specijalizuju za sve vezano za dokumenta. Okej, probaću u Knezu u Dereti i ostalim Nelagunama - nisam još išla tuda ove godine, odbija me guzva Timmy, ako dobro razumem, pod starinskim očito misli na knjižare sa jačim asortimanom drugih stvari sem knjiga, poput rahmetli Šumadije. Dereta je lepa knjižara, ali pre svega baš za knjige. Bolje je da, bar u tom kraju, ciljaš ono što je ostalo od Savremene u Vasinoj, ili knjižaru levo od Lagune u Mariottu na početku iste ulice. Stariji svet se i danas poprilično brecne kada mu objasniš da u knjižari koja ima pre svega beletristiku i udžbenike ne mogu dobiti i pečatni vosak u štapićima, rođendanske svećice, balone, foto-tapete i kanap u klubadima.
Timmy Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 (edited) Mislim na najobicnije stare knjizare od 30 kvadrata. Ja u takvoj kupujem u Sarajevskoj, preko puta Rexa. Knjige, kancelarisjki materijal ibsl Nikad nisam obratio paznju na ime.. A ima tih omota na pijacama, vidjao sam na z vencu. Edited January 12, 2019 by Timmy
Recommended Posts