stoka Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 10 hours ago, Garnirung said: Ako nije u pitanju studijski snimljena muzika, već govor ili nešto slično, možda ti je jednostavnije da samo nasnimiš preko mikrofona nakačenog na računar. koliko se sećam kad sam nešto davno slično pokušavao, treba ti bilo koji kasetni dek koji ima audio izlaze, najčešće onaj dupli, crveni i beli. I treba ti kablić, s jedne strane ti činčevi (crveni i beli muški) a sa druge 3.5 mm za Audio Line in na računaru. Posle ide softverski tj. nek program koji snima sa Line in-a edit: E, da , ne znam gde ima se kupi, al verovatno mož da nadješ polovnih Koristio sam i ja davno tu metodu prebacivanja, ali negde mi se zaturio kasetofon, a ovo mi izgleda kao baš ono elegantan i brz način. Tako da, ukoliko neko ima informaciju gde u Beogradu može da se pazari ovakvo čedo, neka slobodno ostavi ovde info ... Hvala unapred ...
Ras Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 (edited) 19 hours ago, stoka said: Koristio sam i ja davno tu metodu prebacivanja, ali negde mi se zaturio kasetofon, a ovo mi izgleda kao baš ono elegantan i brz način. Tako da, ukoliko neko ima informaciju gde u Beogradu može da se pazari ovakvo čedo, neka slobodno ostavi ovde info ... Hvala unapred ... Jesi li probao da potražiš na KP? Ukoliko se odlučiš za konvencionalnu varijantu, imam parkiran dek koji je radio poslednji put kada je korišćen, pa mogu da ti pozajmim. Edited October 18, 2018 by Ras
gospa buba Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 djeima fotopapir da se kupi?u beogradu sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 (edited) tošin bunar 7a e foto-papir dot kom Edited December 2, 2018 by kud u maglu Simoviću
gospa buba Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 tošin bunar 7a e foto-papir dot koma jel su ti shto idu u shtampache upotrebljivi zashkolu? treba da neshto osvetljavaju vezbe radi, analogno sent from bubamoto
renne Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Za preslik i osvetl ti je najbolji masni papir za pečenje
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 7 minutes ago, gospa buba said: a jel su ti shto idu u shtampache upotrebljivi zashkolu? treba da neshto osvetljavaju vezbe radi, analogno sent from bubamoto pa niste se odmah izrazili evo ovo je ono što vam treba http://zoomfoto.rs/fomaspeed-n311-13x18cm-25-foto-papir rekao bih da je najjeftiniji. foto papir foma, mađari, fekete feher ima još i ilford ovde, sve su papiri za crno belu fotografiju. ono, prodaju se u crnoj kesi, ne otvarati van mračne komore i tako to
gospa buba Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 tenksic pa meni veseloj nije palo na pamet da i shtampachi shtampaju fotografije. necemo otvarati necemo slikavati na rendgene sent from bubamoto
*edited by mod Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Jel ima neko preporuku za staklorezca? U principu trebaju mi 4 komada 190x45 ogledala a veze nemam koliko to moze da kosta.
kud u maglu Simoviću Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 staklopan, ima ga i u kursulinoj
halloween Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) Gde da nađem platneni deo za Gimi kolica za pijacu? Da li to ima da se kupi gotovo, kao rezervni deo? Ovo platno je dotrajalo, hoću novo. Istovremeno ovo je i ideja za mini biznis za one koji umeju da šiju, pa neka ubace u asortiman. Edited December 29, 2018 by halloween
ivy Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 jel ima uopste negde da se kupi i gde se to trazi neka kao traka koja drzi naocare na glavi,onako da ide preko potiljka kao sto nose sportisti i sl da im ne spadaju naocare?
Recommended Posts