Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, Garnirung said:

Ako nije u pitanju studijski snimljena muzika, već govor ili nešto slično, možda ti je jednostavnije da samo nasnimiš preko mikrofona nakačenog na računar.

koliko se sećam kad sam nešto davno slično pokušavao, treba ti bilo koji kasetni dek koji ima audio izlaze, najčešće onaj dupli, crveni i beli. I treba ti kablić,

s jedne strane ti činčevi (crveni i beli muški) a sa druge 3.5 mm za Audio Line in na računaru. Posle ide softverski tj. nek program koji snima sa Line in-a

edit: E, da :), ne znam gde ima se kupi, al verovatno mož da nadješ polovnih

Koristio sam i ja davno tu metodu prebacivanja, ali negde mi se zaturio kasetofon, a ovo mi izgleda kao baš ono elegantan i brz način. Tako da, ukoliko neko ima informaciju gde u Beogradu može da se pazari  ovakvo čedo, neka slobodno ostavi ovde info ... Hvala unapred ...

Posted (edited)
19 hours ago, stoka said:

Koristio sam i ja davno tu metodu prebacivanja, ali negde mi se zaturio kasetofon, a ovo mi izgleda kao baš ono elegantan i brz način. Tako da, ukoliko neko ima informaciju gde u Beogradu može da se pazari  ovakvo čedo, neka slobodno ostavi ovde info ... Hvala unapred ...

Jesi li probao da potražiš na KP?

Ukoliko se odlučiš za konvencionalnu varijantu, imam parkiran dek koji je radio poslednji put kada je korišćen, pa mogu da ti pozajmim.

Edited by Ras
  • 1 month later...
Posted

djeima fotopapir da se kupi?

u beogradu :D

sent from bubamoto

Posted (edited)

tošin bunar 7a

e

foto-papir dot kom

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
tošin bunar 7a

e
foto-papir dot kom
a jel su ti shto idu u shtampache upotrebljivi zashkolu? treba da neshto osvetljavaju vezbe radi, analogno :unsure:

sent from bubamoto

Posted

e pa vidish ... :(

sent from bubamoto

Posted

Za preslik i osvetl ti je najbolji masni papir za pečenje

Posted
7 minutes ago, gospa buba said:

a jel su ti shto idu u shtampache upotrebljivi zashkolu? treba da neshto osvetljavaju vezbe radi, analogno :unsure:

sent from bubamoto

pa niste se odmah izrazili

evo ovo je ono što vam treba

http://zoomfoto.rs/fomaspeed-n311-13x18cm-25-foto-papir

rekao bih da je najjeftiniji. foto papir foma, mađari, fekete feher

ima još i ilford ovde, sve su papiri za crno belu fotografiju. ono, prodaju se u crnoj kesi, ne otvarati van mračne komore i tako to

Posted

tenksic :D

pa meni veseloj nije palo na pamet da i shtampachi shtampaju fotografije. necemo otvarati necemo slikavati na rendgene :hihi:

sent from bubamoto

• 3 weeks later...
Posted

Jel ima neko preporuku za staklorezca? U principu trebaju mi 4 komada 190x45 ogledala a veze nemam koliko to moze da kosta.

Posted

staklopan, ima ga i u kursulinoj

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Gde da nađem platneni deo za Gimi kolica za pijacu? Da li to ima da se kupi gotovo, kao rezervni deo?

Ovo platno je dotrajalo, hoću novo. Istovremeno ovo je i ideja za mini biznis za one koji umeju da šiju, pa neka ubace u asortiman.

Edited by halloween
  • 2 weeks later...
Posted

jel ima uopste negde da se kupi i gde se to trazi neka kao traka koja drzi naocare na glavi,onako da ide preko potiljka kao sto nose sportisti i sl da im ne spadaju naocare?

Posted

Sremska i cuveni Drrrzaaaciii za naocareee