Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

pa što ne naručiš?

Posted

Nisam kupovala preko Aliexpress, ne znam sve detalje, a glavno je da li će trškovi biti nesrazmerno visoki u odnosu na cenu koja je istaknuta u oglasu.  Pored toga, mrzi me da čitam celu temu  Aliexpressu samo zbog jedne kupovine od 3 dolara. U stvari, u pravu si sad ću malo da pogledam.

Posted

0.38€ je poštarina i to je to od troškova

Posted (edited)

Sad sam se registrovala. Da, vidim da me sve ukupno košta 2,5 evra. OK, kupiću, Javljam kad stigne na temi o kućnim ljubimcima. Hvala!

Edited by halloween
Posted

Ima li kod nas negde da se pazari Weetabix?

3668736_001.jpg

Posted

Ako nema, mozes da dobijes posle NG :)

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted (edited)

Ma dovuko mi brat sa Kipra, početkom novembra će ortakinja iz Italije, nego ne bi bilo loše da ima negde kod nas da ne maltretiram ljude :)

Ako mi pukne veza javim ti se pre NG :happy: Thanks!

Edip; a i ne mogu putnici namernici da mi dovuku kol'ko ukućani mogu da pojedu :D

Edited by Skyhighatrist
Posted

Šta je to u stvari? Izgleda kao termo-izolacioni materijal.

Posted
2 hours ago, zorglub said:

Šta je to u stvari? Izgleda kao termo-izolacioni materijal.

https://bolago-m.rs/grupe/termoizolacioni-materijali

Posted

mineralna vuna knauf. ima smisla.

:hihi:

sent from bubamoto

Posted

95% kukuruzna vuna, viš' da piše Vollkorn :D

Posted

Ima li gde u Beogradu da se kupi plejer onih starih audo-kaseta, koji kada se poveže na komp, zvuk prebacuje iz analognog u digitalni format? Nešto kao ovo ...

Posted (edited)

Ako nije u pitanju studijski snimljena muzika, već govor ili nešto slično, možda ti je jednostavnije da samo nasnimiš preko mikrofona nakačenog na računar.

koliko se sećam kad sam nešto davno slično pokušavao, treba ti bilo koji kasetni dek koji ima audio izlaze, najčešće onaj dupli, crveni i beli. I treba ti kablić,

s jedne strane ti činčevi (crveni i beli muški) a sa druge 3.5 mm za Audio Line in na računaru. Posle ide softverski tj. nek program koji snima sa Line in-a

edit: E, da :), ne znam gde ima se kupi, al verovatno mož da nadješ polovnih

Edited by Garnirung