gospa buba Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 ne mogu uopshte da ustanovim mislenje sent from bubamoto
halloween Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 (edited) @gospa buba Imam penjoar od krutog pliša, koji navlačim preko garderobe kad češljam mačka i kad farbam kosu. Sećam se da sam jednom davno u penjoaru izašla po hleb u prodavnicu u prizemlju zgrade. Kao Oblomov. Sad ne bih smela, mladost- ludost. Edited September 14, 2018 by halloween
halloween Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 (edited) Nije bade mantil, nego halat, što je stepenica više. " ... Kako je domaće odelo Oblomovljevo lepo dolikovalo mirnim crtama njegova lica i razneženom telu! Na njemu je bio halat od persijske materije, pravi istočnjački halat, bez ičega što podseća na Evropu, bez kita, bez kadife, bez struka, veoma prostran, tako da se Oblomov mogao i dva puta umotati u njega. Rukavi po nepromenljivoj azijskoj modi bili su, od prsta prema ramenu, sve širi i širi. Iako je taj halat izgubio svoje prvašnje lice i mestimice zamenio svoj prvobitni, prirodni sjaj drugi, u toku vremena stećenim sjajem, on je ipak očuvao onu sjajnost istočnjačke boje i jačinu tkiva. Halat je imao u očima Oblomovljevim gomilu neocenjenih vrlina: mekan je, gibak, telo ga ne oseća na sebi; on se kao poslušan rob pokorava i najmanjem pokretu tela. Oblomov je uvek bio kod kuće bez vratne marame i bez prsnika, jer je voleo da mu je sve prostrano i alvatno. Njegove papuče bile su dugačke, meke i široke; kad i ne gledajući spusti noge s postelje na pod, on njima pogodi pravce u njih... " Edited September 14, 2018 by halloween
gospa buba Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 ih plish, pa nemoj plish, odma se muchim i mantram u sebi somot je na rebra somot je na rebra sent from bubamoto
Tpojka Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Može i: pliš je mekši. K'o mali i malo veći ježio sam se na obojicu.
MayDay Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Bade mantile volim posle kupatila da mi skupe vodu, a penjoare ovako po kuci.
pixy Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Neka ideja za otkup papira, ali da zaista rade i javljaju se na telefon? Pun krasni oglasa, a nikako da ih nahvataš...
John Coltrane Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Gde ima ona fotelja sto moze da joj se izvuce donji deo za noge? Tj. da od fotelje napravim lezaj
Perodeformero Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 https://www.ikea.com/rs/sr/catalog/products/70299025/#/90299029 Probao je nekoliko puta, pre u do bna!
kud_genijalci Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 moka pot Imam neki prašnjavi ovakav moka pot, ali mi fali gumica koji se stavi na "stomak" tog pota. Je l' ima negde da se kupi samo ta guma? I uzgred da pitam, ima i kod nas i čitav pot?
mraki Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 (edited) Ima po oglasima na kp edit: čitava sprava, nemam pojma za gumice Edited October 11, 2018 by mraki
Ras Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 1 hour ago, kud_genijalci said: moka pot Imam neki prašnjavi ovakav moka pot, ali mi fali gumica koji se stavi na "stomak" tog pota. Je l' ima negde da se kupi samo ta guma? I uzgred da pitam, ima i kod nas i čitav pot? Izgleda kao gumica kakvu bi mogao da nađeš po radnjama vodoinstalaterske opreme
mlatko Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 ima da se kupi i samo gumica sa tim filterom koji ista drzi. za par evara, ja menjao isto par puta. bar ovde ima...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts