Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

@Блок_64 verovatno moze pomoci

Edited by Lezilebovich

• Replies 8.2k
  • Views 802.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

Вазда :D

• 4 weeks later...

Помаже Блок_64, браћо четници!

• 3 weeks later...

Gde se kupuje fin bade mantil u BG? 

ja kupila prosle godine na poklon u svilanitu u takovskoj. to mi bilo tako starinski jugoslovensko.

https://www.vitapur.rs/kupatilo/bade-mantili

Edited by darling

Hvala ti. Svilanit mi se nešto popeo na onu stvar. Svi frotiri u poslednje vreme odatle. :-((

pogledaj u coin casi mislim da sam kod njih videla bmantile. 

Najbolje je što verovatno koštaju kao da su Burberry kišni.

1 hour ago, MayDay said:

Hvala ti. Svilanit mi se nešto popeo na onu stvar. Svi frotiri u poslednje vreme odatle. :-((

ti ko kolinda oces da biras badem antile :D

Ima i u Zara home u  TC Ušće. Nisam kupovala u toj radnji pa ne znam kakav je kvalitet, ali mi se čini da imaju veliki izbor.

E da, pogledaću i u Zara Home i Coin Casa. Hvala!

11 hours ago, darling said:

ti ko kolinda oces da biras badem antile :D

Zar nije badel mantil?:D

17 hours ago, MayDay said:

ima u nekoj cudnoj radnji sto prodaje peskire i posteljine na medjuspratu (da l je nizbrdo kad dm-u il uzbrdo, ne secam se) u beogradjanki i mislim da sad ta ista radnja ima u robnoj kuci na terazijama i da je isto na nekom mestu gde se ne zalazi, mozda na prvom spratu. ti su jedini imali bademantile od frotira sto se ne kruni, lepe debele, spolja plisane i nisu bili ni nenormalno skupi.  

Da, da. Znam, imam njihove peškire. To je firma XXL design.

https://www.xxldesign.rs/

samo da prijavim da su mi bade mantili odvratna stvar. jedino ko big lebowski da furas preko odece