Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
ima u army shopu https://www.mmoc.rs/
Hvala, našla sam i ja na sajtu ali sam mislila da je to samo online kupovina. :)
Posted (edited)

Jel ima u BG-u negde da se kupi Kolasinski sir?

Edited by placenik
Posted
On ‎22‎.‎6‎.‎2018‎. at 4:24, renne said:

ima u army shopu https://www.mmoc.rs/

Kontam da ako ih pitam direktno da nece biti bas ikreni, par rekoh mozda ti znas:  da li su ove cizme koje prodaju nove?  Ako su stvarno originalne I nove, ove svicarske vojnicke cizme za 75 EUR su dosta povoljne.

Posted

uglavnom ne, ali umeju da budu nove, pre nego neka raspađotka

oni uzimaju zalihe od aut, ch, de vojske pa sad kako se zalomi al uglanom istrošenost bude poslednje zbog čega nešto uzmeš/ne uzmeš

mora da se ode 

Posted

Hvala, to sam I mislio.

A cizme nikad ne bih kupio noshene.

Posted
1 hour ago, Peter Fan said:

Kontam da ako ih pitam direktno da nece biti bas ikreni, par rekoh mozda ti znas:  da li su ove cizme koje prodaju nove?  Ako su stvarno originalne I nove, ove svicarske vojnicke cizme za 75 EUR su dosta povoljne.

Aj sad, posto cesto tamo nabavljam kojesta, prilicno su iskreni. Znam da imaju 3 sorte novih cizmi, ostale su polovne i u jadnom stanju.

Posted
42 minutes ago, placenik said:

Aj sad, posto cesto tamo nabavljam kojesta, prilicno su iskreni. Znam da imaju 3 sorte novih cizmi, ostale su polovne i u jadnom stanju.

OK, nisam mislio da su lopovi.

Posted
17 hours ago, Peter Fan said:

OK, nisam mislio da su lopovi.

Korektni su. Cak su u fazonu, ako nseto juris specijalno, da ti jave kad stigne. Ali je lager totalni random, sta je stiglo u kontejneru, to je.

• 4 weeks later...
Posted

Jel ima neko ideju sta iz Srbije poslati u ofis ljudima sa kojima radim iz australije? Nista mi ne pada na pamet sem rakije :/

Posted

Vrati im bumerang koji su ti poslali. Može i licidersko srce, mada se bojim da će ga AUS carina dezintegrisati tražeći od koje je droge napravljeno.

Posted
6 hours ago, čekmeže said:

Vrati im bumerang koji su ti poslali. Može i licidersko srce, mada se bojim da će ga AUS carina dezintegrisati tražeći od koje je droge napravljeno.

Добар предлог!:rolf:

Posted

Ima li negde u Beogradu da se kupi magazin "World Soccer"? Hvala unapred ...

Posted

Preporuke za majstora / gipsara koji može da napravi pregradni zid u prostoru. Bgd i okolina, mora da ima firmu pošto keš ne može da se plaća.