mustang Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 koja nasa rec bi bila najpribliznija eng. reci deplorable?
mustang Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 1 minute ago, Redrooster said: Žalosno. razumes se ko ja...sidji dole tamo u tvoje cose...nemoj da se pravis pametan kad nisi.
Redrooster Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Samo sam hteo da pomognem. Pomocu googla...a to teranje idi tamo dole je tipicno za ekipicu koja vodi ovaj brod u ponor...pozz.
mlatko Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Žalosno.+1 = SramanInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
James Marshall Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Ako mislimo na ljude (i ovu upotrebu u američkoj politici), pa sa ipak nekim pozitivnim gledanjem,, saosjećanjem, ja bih rekao "očajnici" Ako je negativnija konotacija, bio bih malo pjesnički raspoložen pa bih rekao "vrijedno žaljenja" Jadno je možda najefektnije.
mustang Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 2 hours ago, Redrooster said: Samo sam hteo da pomognem. Pomocu googla...a to teranje idi tamo dole je tipicno za ekipicu koja vodi ovaj brod u ponor...pozz. u pravu si, pogresila sam. izvini problem je sto rec zalosna nije tacna formulacija previse je meka i fali joj vise vise grozote za deplorable.
James Marshall Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 17 minutes ago, mustang said: u pravu si, pogresila sam. izvini problem je sto rec zalosna nije tacna formulacija previse je meka i fali joj vise vise grozote za deplorable. imam dobru varijantu, ali je od dvije riječi. "dostojno prezira"
mustang Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 4 hours ago, James Marshall said: imam dobru varijantu, ali je od dvije riječi. "dostojno prezira" hm...tu je al kad bi mogla jedna rec
Tale Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 On 14.6.2018. at 18:03, mustang said: koja nasa rec bi bila najpribliznija eng. reci deplorable? Nedostojno?
I*m with the pilots Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Da li kod nas mogu da se kupe tablete za prečišćavanje vode, tipa MicroPur? (Te su bazirane na srebru i hloru, vrlo zgodna stvar za imati u džepu tokom putovanja)Rekoh mojima da pogledaju u apotekama, a ako ne nadju tamo, gde vredi da gvirnu (Beograd)? Setih se u poslednjem momentu a sutra već putuju..
Recommended Posts