Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
ti se ne računaš, ti si pro

[emoji38] al nisam uopšte zaluđenik za perfektnim zvukom tako da nisam mnogo istraživao zvučnike. Al ovo sam hteo da pazarim i probao par komada i nisam oduševljen zvukom a da je skupo vala jeste. Ras je očigledno više u materiji pa slušajte njega.
Od manjih zvučnika meni se oduvek svidjao zvuke Bose-a
Posted
JBL_Micro_Wireless_Bluetooth_speaker_35510500_01.jpg&key=31f22e14df691066b4f6d14bc63983b702dba7fae0f700f47eb93ad03e36f785

pre sto godina uzeo ovaj, vrši mi posao u kolima i na da kažem nepristupačnim mestima. al sam operisan od sluha pa i to uzmite kao okolnost

Koji su ovi?
Posted

Ja pre dve godine na KPu kupio lažni Dr Dre pill za čini mi se 20e, radi ko zmaj za to što Ivy traži...
Kačim ga AUX kablićem na lap, a plavozubom na telefon, kako kad zatreba. Baterija mu ne traje nešto preterano, al' može istovremeno da radi i da se puni usb kablom iz laptopa. Zapravo, kad je na lapu, i ne otkačinjem ga sa USBa...

Sin skoro kupio neki JBL za 30e, malo je veći i dosta glasniji, mada kažem, i ovaj prvi se dere sasvim pristojno.

Posted
22 minutes ago, Frank Pembleton said:

Koji su ovi?

šta?

Posted
šta?

Zvučnik sa slike što si okačio?
Posted

zvučnik mi stoji u kolima i nisam imao pojma koji je model, ako je uopšte bitno*
sad sam pogledao i piše samo jbl wireless speaker i dva japansko/kineska hijeroglifa

*il velja pita da bi pitao

Posted
8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

zvučnik mi stoji u kolima i nisam imao pojma koji je model, ako je uopšte bitno*
sad sam pogledao i piše samo jbl wireless speaker i dva japansko/kineska hijeroglifa

*il velja pita da bi pitao

Daj bre.

Stvarno me zanimalo , nego preko telefona citao pa taj search pics by Google bas i ne radi...

Posted
1 minute ago, Frank Pembleton said:

Daj bre.

Stvarno me zanimalo , nego preko telefona citao pa taj search pics by Google bas i ne radi...

:dry:

Posted

al' se vas dva ne volete, oborićete forum, keve mi nevenke

Posted
On 12/11/2017 at 11:05 PM, maheem said:

emoji38.png al nisam uopšte zaluđenik za perfektnim zvukom 

ovo ti nista ne verujem

On 12/11/2017 at 11:26 PM, Skyhighatrist said:

Ja pre dve godine na KPu kupio lažni Dr Dre pill za čini mi se 20e, radi ko zmaj za to što Ivy traži...
Kačim ga AUX kablićem na lap, a plavozubom na telefon, kako kad zatreba. Baterija mu ne traje nešto preterano, al' može istovremeno da radi i da se puni usb kablom iz laptopa. Zapravo, kad je na lapu, i ne otkačinjem ga sa USBa...

Sin skoro kupio neki JBL za 30e, malo je veći i dosta glasniji, mada kažem, i ovaj prvi se dere sasvim pristojno.

a sta si kupio na KP bez probe na slepo?

super ljudi hvala,imam da istrazujem...tako nesto mi treba ..za kuhinju da slusam Daska i Mladju dok kuvam i za ponesto okolo..moze 20e,30,40e..

ti JBL su mi zanimljivi..