deeps Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jel ima neko preporuku za solidan hostel/jeftiniji hotel u beogradu ?ne bih znao price range, ali bi dolazila grupica ljudi.Ja da sam stranac i da ovde trazim neki hostel prvo bi video da li ima mesta ovde
le petit nicolas Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ovo je pravo mesto! nit znam kako se zove, nit gde da nadjem, a mnogo mi treba:kaci se na vrata, sluzi kao civiluk. sastoji se od jedne sipke sa pet-sest kukica, u razmaku od desetak cm. sipka se s obe strane uglavljuje u drzace koji, opet, imaju kuke da se zakace na vrata, gore.i jos: magneti za sapun koji se lepe na plocice.poz
Takeshi Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Video sam pre par meseci Isostar napitak, veca pakovanja u prahu, u radnji tipa DM, Lilly. Sada ne mogu da pronadjem, je l' primetio neko na drugom mestu?
Ras Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ovo je pravo mesto! nit znam kako se zove, nit gde da nadjem, a mnogo mi treba:kaci se na vrata, sluzi kao civiluk. sastoji se od jedne sipke sa pet-sest kukica, u razmaku od desetak cm. sipka se s obe strane uglavljuje u drzace koji, opet, imaju kuke da se zakace na vrata, gore.i jos: magneti za sapun koji se lepe na plocice.pozStandardno - Merkur, Uradi sam, novobeogradski buvljak...Možeš da pazariš i samo kuke (ista mesta) i ušrafiš direktno u vrata.http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categori.../bedroom/16274/
le petit nicolas Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 hvala, hvala :) jos samo da provalim kako da stignem do tih merkura, uradisamova. ali, to cu sama, ne moram sve da pitam.to je ta lepotica-kacilica:poz
Ras Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 to je ta lepotica-kacilica: Ikea vešalicu nećeš naći u Uradi sam, ili Merkuru, već na tezgama na buvljaku i u prodavnicama po gradu koje imaju Ikea sitnice (TC Banjica u suterenu, itd...).
gospa buba Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 to bre ima u onim radnjicama sa plastikom masovno. nikakav problem, koshtalo reda 100 dindzi. ima chak i u bojama
Killiana Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 jel zna neko gde mogu da uradim kasiranje formata 2.6x1.3m ?i koliko to otprilike kosta?
FranziskaKafka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Da li se negde uopšte prodaje filc (u što više boja)? Ovo drugo nije neophodno, ali može dobro da dođe: "kompletić" sa raznim plastičnim okicama i njuškicama za ručno pravljene životinje? (A i ja pitam svašta...)
pachule Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Kakav filc? U tablama? Ima nesto u Modelini u Cumicevom sokacetu i imalo je prosle godine (ali bas mali izbor boja) u hali Pinki, neka hobi radnja.Ako se setim jos necega, pisem ;)
Costanza (Karma Police) Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 "gde da nadjem" u Beogradu reljefnu kartu sveta (ono, da bude bar "metar sa metar" :D) i koliko bi to moglo da kosta?Zahvaljujem na pomoci ukoliko je bude..
Frau Gabrijela Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 "gde da nadjem" u Beogradu reljefnu kartu sveta (ono, da bude bar "metar sa metar" :D) i koliko bi to moglo da kosta?Zahvaljujem na pomoci ukoliko je bude..Setila sam se da je bilo već, a nema ništa što malo searcha ne može rešiti. Doduše, nisu tražili čitav svet, ali možda ti može pomoći.sam da prijavim: kupio sam u "geci konu" reljefne karte beograda i srbije i crne gore. čini mi se da je ova druga u istoj razmerikao SFRJ ranije. obe dobro izgledaju. cena 449 din komad. razmera: SCG 1:1440000 BGD 1:45000preporučujem, kome treba Vojnogeografski institut pravi te karte. :)
mustang Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 (edited) probaj sreco u kartografskom muzeju, oni bi trebalo da drze takve suvenire...u vasinoj ulici (vase carapica, paralelno sa knez mihajlovom ka dorcolu), skoro do kalemegdana se nalazi. iznad matematickog ...ma tamo bre gde se trolejbusi okrecu bukvalno. ogromna zgradurina.probaj prvo da ih zoves telefonom da ne ides dzabe Edited September 29, 2009 by mustang
Costanza (Karma Police) Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Setila sam se da je bilo već, a nema ništa što malo searcha ne može rešiti. Doduše, nisu tražili čitav svet, ali možda ti može pomoći.Placam ovaj net u kafeu pa sam odmah krenuo djonom (a i "numem" da srchujem). Zvao sam vec institut, oni samo imaju te, Srbiju, Cernu Goru, ex-yu Republike.Ja trazim citav svet, i jos neki paralelni, ako ima. :DHvala, Stormi, na ulozenom trudu. Sutra cu da odem do one GEOKARTE u Bulevaru Vojvode Misica, mozda oni imaju.
Recommended Posts