vathra Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Има ли неко препоруку за неки сервис за бушилице. Има на мајсторском топику неки лик из блокова који зна свакоме да одговори. :D
decak Kejt Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Ja pijem Djilasovu tursku i meni je odlična. Bez zezanja. +1 samo nju, poslednjih nekoliko godina
Barti66 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Има ли неко препоруку за неки сервис за бушилице. Imaš u Prvomajskoj u munzeu, desna strana 200-250 metara od krivine kada dolaziš iz pravca Tbunara
puella Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Има ли неко препоруку за неки сервис за бушилице. Kaze muz "Belanovic na Ibarskoj magistrali to svi znaju", i okrete se i ode. Nadam se da je od pomoci :)
Блок_64 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 (edited) Ова моја је стара колико и Белановић ,али таква више нема да се купи.Брат брату тешка је једно 6-7 кила. Јој бре далеко ми то.Има и мпа петровић на Видиковцу али су ми и они далеко и никако успут.Видећу да однесем код ових пробисвета у земуну. Edited September 30, 2016 by Блок_64
puella Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Ова моја је стара колико и Белановић ,али таква више нема да се купи.Брат брату тешка је једно 6-7 кила. Јој бре далеко ми то.Има и мпа петровић на Видиковцу али су ми и они далеко и никако успут.Видећу да однесем код ових пробисвета у земуну. Pih, daleko. A ja isla u Guncate po auspuh ( u stvari vise je al ajde).
Блок_64 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Па када ниси питала овде да ти кажем да имају одлични ауспуси и у добановцима.
pixy Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Neka preporuka za firme za održavanje/čišćenje poslovnog prostora?
levi Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Neka preporuka za firme za održavanje/čišćenje poslovnog prostora? +1 Pretežno nbg Imao bih gomilu antipreporuka. Kao da u se u celom gradu vrti istih 5 žena koje angažuju sve agencije
ToniAdams Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 zna li neko gde bih mogao da skeniram snimke magnetne rezonance al da ispadne kako treba?
ToniAdams Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 ne moze standardni, mora veeeeliki za negative. zbog providnih delova.
Frank Pembleton Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 ne moze standardni, mora veeeeliki za negative. zbog providnih delova.Pa to mi sinulo, to je u stvari skeniranje negativa....Ali mora velika ploča... Sad pitao ženu ona je pre skoro godinu na B. Kosi dobila i digitalno i analogno...
Timmy Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Neka preporuka za firme za održavanje/čišćenje poslovnog prostora? Jel mora agencija? MI imamo zenu koja nam dugo dolazi i bas smo zadovoljni. Ona ima i druge zene sa kojima radi u timu. Al nisu agencija, kesom placamo.
Recommended Posts