Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Coffee and Factory u Nevesinjskoj, prodaju kafu na merenje. Čak mislim i da je jeftinija od ovih Don, Grand i sl. 

potvrđujem. zna se čak i van bg.

kad mi je dolazila drugarica, donela. ja se zabezeknula- vidi ovu što se preobratila na tradicionalno, nosi kafu. ispostavilo se da zna šta radi. :)

odlično, sad ste me podsetili da tražim da opet donese.

imala sam i ja negde onaj albanski mlin. ko zna gde je. delovao je nepokvarivo, samo ga treba naći.

Posted

šta znam, "ana" je bila dobra, mada nisam odavno koristio

Posted

ja Mehmet Efendiju dovlačim iza Makedonije

ovo đilasovo moram da probam

usput, neko napisa da Jacobs ne valja?! damn, meni je njihov zeleni Monarh najbolja kafa u svijet. nes ne mogu da pijem, osim kad je baš nužda

Posted

ja Mehmet Efendiju dovlačim iza Makedonije

ovo đilasovo moram da probam

usput, neko napisa da Jacobs ne valja?! damn, meni je njihov zeleni Monarh najbolja kafa u svijet. nes ne mogu da pijem, osim kad je baš nužda

Monarh je super, bolji od nesa ali im je gold...jbsga nekako kisela
Posted

Coffee and Factory u Nevesinjskoj, prodaju kafu na merenje. Čak mislim i da je jeftinija od ovih Don, Grand i sl.

850rsd/kg

Najbolija, msm najpodnošljivija kafa u nas, čija god da je.

Posted
...

ma meni nishta ne valja, budimo realni. sad sam uzela neki jakobs da promenim,  sad resto ukucana ne voli jakobs. em cemo da se izdiferenciramo, em dobre kafe nema ^_^

Posted

Ima bre neka nova, ona robna marka -_-  K, ne znam ko to bese poseduje, Idea valjda, odlicna kafa, i miris i ukus, poreklo poljsko, probali onomad prvi put, meni bolja od Nestle i Jakobs.

Posted

Има ли неко препоруку за неки сервис за бушилице.

Posted

Ima bre neka nova, ona robna marka -_-  K, ne znam ko to bese poseduje, Idea valjda, odlicna kafa, i miris i ukus, poreklo poljsko, probali onomad prvi put, meni bolja od Nestle i Jakobs.

k plus ideja? pogledacu. videla sam u zagrebu frankov instant, al ne uzela. ja sam lako cenila jednu shto je bila u maksiju, isto neka generichka, ali nema vishe.

Posted (edited)

Полако са ту кафу видите да тражим сервис за бушилице.

Иначе к плус је рацку од кафе.

Edited by Блок_64
Posted

k plus ideja? pogledacu. videla sam u zagrebu frankov instant, al ne uzela. ja sam lako cenila jednu shto je bila u maksiju, isto neka generichka, ali nema vishe.

Ne znam, meni ova K instant otkrovenje.

Nestle mi sve vise lici na blato, Jacobs manje.

Treba probati uostalom.

Posted

Dobar k kao bilo koja promena, sve to sranje

Posted

Полако са ту кафу видите да тражим сервис за бушилице.

Иначе к плус је рацку од кафе.

Gde ga tražiš, da ti kažem da nemam pojma ;-)
Posted

Gde ga tražiš, da ti kažem da nemam pojma ;-)

Evo, ako zatreba, i ja takodje nemam pojma.