mandrak Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Prze to i prodaju u onoj ribarnici na kalenicu sa strane Njegoseve. hvala vam, pogledaću
pixy Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Ima li ovde nekoga ko živi / radi u Pragu? Treba mi struktura naknada koje lokalne banke skidaju sa stranih (ne-čeških) kartica kada se pare uzimaju sa bankomata.
J-♣ Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ima na divlljim pijacama, ne baš tako uglancan. Ispred NBg buvljaka jedan čiča na kamper stočiću prodaje svašta od mesinga, a svaki dan (sem ponedeljka) je prisutan, ima kod njega.
MayDay Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ja sam to imala u kući negde, ali jako dugo nije vidjeno. Znam da se ti ganc novi mogu naći na Baščaršiji jer se tamo furaju na taj orijent, pa ako ti nije hitno, nek ti neko tamo pokupi kad bude išao.
Frank Pembleton Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 đe ima ovo? Ima da se kupi u gvožđarama koje prodaju i kuhinjsku opremu.Problem je što te današnje verzije ne valjaju. Radi uštede sve je istanjeno maksimalno, pa se dešava da krene da se savija i lomi...
halloween Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) Mesingani su proizvodnja Made in Albania. Nove je moguće naći na i Kosovu, Makedoniji, pretpostvljam i jugu Srbije. Kad ovo vidim, setim se i vica: Kako prepoznati Bosanku na plaži? Ima modricu na stomaku od mlina za kafu. Edited September 28, 2016 by halloween
nisam ja Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 došlo mi da meljem. ovo što pakuju ima kafe u tragovima pretpostavljam.
ordi Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 došlo mi da meljem. ovo što pakuju ima kafe u tragovima pretpostavljam. zato sam ja prešla samo na nes. a old skul mlin imam negde u vikendici, baš ću da proverim radi li to čudo još. onda ću ti ga prodam za malo bogatstvo :D
gospa buba Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 zato sam ja prešla samo na nes. a old skul mlin imam negde u vikendici, baš ću da proverim radi li to čudo još. onda ću ti ga prodam za malo bogatstvo :D zato se meni nes smuchio, a jakobs mi nije bogznashta. i shta sad <_<
kud u maglu Simoviću Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) đe ima ovo? http://trgovinadjulovic.rs/index.php?route=product/product&product_id=312 hipsterišeš ustaneš posle slabo prespavane noći i treba da se drndaš sa ovim dok kuvaš kafu. ili dođe ti nekoliko ljudi u goste i treba da se smaraš da svima samelješ. postoji i mogućnost da uvek bude tanka kafa, od koje je samo gora slatka. @gđa buba +1 Edited September 28, 2016 by kud u maglu Simoviću
MayDay Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ja pijem Djilasovu tursku i meni je odlična. Bez zezanja.
Dr Arslanagić Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 zato se meni nes smuchio, a jakobs mi nije bogznashta. i shta sad <_< Factory turska ili Mehmet Efendi, ako ima ko da donese. Takođe, preporučam ovo, vrhunski ugođaj
kud u maglu Simoviću Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ja pijem Djilasovu tursku i meni je odlična. Bez zezanja.die beste u nedostatku prolaz ima don kafe strong
Recommended Posts