levi Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 http://site.zus.rfzo.rs/siteNajblizaApoteka.xhtml
*edited by mod Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Pozdrav svima, da li neko zna gde u Beogradu može da se kupe riblje pljeskavice, kobasice i viršle ( ne one smrznute panirane pljeskavice). Pre je imala Ribela njihove(više ne prave ) i Tunalux koji su se ugasili. Pretpostavljam da u nekim ribarnicama može da se nađe tako nešto u njihovoj domaćoj proizvodnji pa ako je neko negde video... Prze to i prodaju u onoj ribarnici na kalenicu sa strane Njegoseve.
*edited by mod Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Gde da nadjem lobanju od bika/krave?
Gospodin Slucaj Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 pa jel od bika il od krave :p hahah bista platona anyone? replika neka normalna kao da je iz muzeja i aristotela kad smo već tu (znam da ću voleti nikomahovu etiku) generalno gde imaju biste da se kupe u srbiji?
ToniAdams Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 uf, nadam se nigde, al kapiram da uvek mozes da narucis kod onih sto prave lavove za gastose
vathra Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Z.o sportu 16.02.2016..pdf Cini mi se da sam ovde videla, a sada ne mogu da nadjem gde, neki dokument o besplatnom pregledu za decu sportiste uzrasta od 6 do 14 godina. Doslo nam je vreme za pregled pa kad sam vec prosli put platila (bez obzira na zakon) ne moram i sada :)
Gospodin Slucaj Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 uf, nadam se nigde, al kapiram da uvek mozes da narucis kod onih sto prave lavove za gastose ma daj kako nije kul stvar imam ideju i da gejifikujem te biste umetnos bre
Kelt Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 to stoji u zakonu, ali zavod za medicinu sporta i ostale ambulante još uvek naplaćuju pošto pitanje finansiranje nije rešeno sa RFZO
puella Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 To je to hvala. to stoji u zakonu, ali zavod za medicinu sporta i ostale ambulante još uvek naplaćuju pošto pitanje finansiranje nije rešeno sa RFZO Ovo me bas nije obradovalo ali na zalost ni iznenadilo :( Odo da se borim sa vetrenjacama pa da vidimo. Hvala!
Блок_64 Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Ја за јуниора данас платио 1000 динара а и ћерка ће до краја недеље на преглед.Плаћам их већ пет година на сваких 6 месеци.
vathra Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Одштампајте овај папир па им покажите, не може да шкоди. Ту пише да за децу до 14 година основни преглед покрива РФЗО.
puella Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Ја за јуниора данас платио 1000 динара а и ћерка ће до краја недеље на преглед.Плаћам их већ пет година на сваких 6 месеци. Gde ste isli na pregled? I ja sam pre 6 meseci platila 1000 dinara u Kosutnjaku. Sad pokusavam da ih dobijem telefonom da zakazem pregled i da pitam sta treba od papira da bi se obezebedio besplatan pregled (citala negde da treba uput za vadjenje krvi) ali se ne javljaju.
John Coltrane Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Ima li igde vise Wunderbaum jelkica za auto, konkretno Bergbrise miris? Letos u Mitrovici pokupih na nekoj pumpi, inace ni za leka.
John Coltrane Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Hvala. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts