mikis5 Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 zna li neko gde mogu da nadjem dobrog novinara neki kontakt bilo sta.......
kud u maglu Simoviću Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 jel ima još nešto da ti fali sem igrice i novinara?
morgana Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 gdje bih, u kom servisu, mogla da nadjem polovni displej za Galaxy S4 i kol;iko bi to kostalo?
renne Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Pozovi ove pa pitaj, mislim da imaju http://pinservice.info/kontakt/
eumeswil Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Gde mogu da nađem odvijač sa vrlo sitnim nastavkom za šrafove na poleđini laptopa?
yabadaba Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Kod kineza, na pijaci i sl. Ima i skuplje al ako je samo za to dovoljno je.
eumeswil Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 (edited) Imam onaj komplet sa univerzalnom drškom i nastavcima, ali i najmanji mi ne odgovara. Pa mi se ne uzima tako nešto skuplje a da ne mogu da proverim pre kupovine da li odgovara, dam pare bzvz a ne radi poso. Edited May 1, 2016 by miki.bg
Frile Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Mema odvijača sa nastavkom za tako sitne šrafove. Moraš da uzmeš ceo odvijač, a njih opet nema pojedinačno, nego u kompletima. Viđao sam po metrou, merkuru i sličnim mega radnjama - ima često komplet od 6 odvijača u 3 veličine, 3 ravna + 3 krstata sa dugom drškom, dobri su i nisu skupi. (a vredi pogledati kod kineza i na pijaci - na primer na tezgi gde prodaju baterije, pitaš za sajdžijske odvijače) Izgledaju otprilike ovako, crvena kapica su krstati, žuta su ravni
Frank Pembleton Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Mema odvijača sa nastavkom za tako sitne šrafove. Moraš da uzmeš ceo odvijač, a njih opet nema pojedinačno, nego u kompletima. Viđao sam po metrou, merkuru i sličnim mega radnjama - ima često komplet od 6 odvijača u 3 veličine, 3 ravna + 3 krstata sa dugom drškom, dobri su i nisu skupi. (a vredi pogledati kod kineza i na pijaci - na primer na tezgi gde prodaju baterije, pitaš za sajdžijske odvijače) Izgledaju otprilike ovako, crvena kapica su krstati, žuta su ravni Na buvljaku verovatno ima na komad samo potraži. Plus ako ti je to za jednokratno uzmeš najjeftiniji...
Recommended Posts