April 6, 20169 yr gdje bih, u kom servisu, mogla da nadjem polovni displej za Galaxy S4 i kol;iko bi to kostalo?
May 1, 20168 yr Imam onaj komplet sa univerzalnom drškom i nastavcima, ali i najmanji mi ne odgovara. Pa mi se ne uzima tako nešto skuplje a da ne mogu da proverim pre kupovine da li odgovara, dam pare bzvz a ne radi poso. Edited May 1, 20168 yr by miki.bg
May 2, 20168 yr Mema odvijača sa nastavkom za tako sitne šrafove. Moraš da uzmeš ceo odvijač, a njih opet nema pojedinačno, nego u kompletima. Viđao sam po metrou, merkuru i sličnim mega radnjama - ima često komplet od 6 odvijača u 3 veličine, 3 ravna + 3 krstata sa dugom drškom, dobri su i nisu skupi. (a vredi pogledati kod kineza i na pijaci - na primer na tezgi gde prodaju baterije, pitaš za sajdžijske odvijače) Izgledaju otprilike ovako, crvena kapica su krstati, žuta su ravni
May 2, 20168 yr Mema odvijača sa nastavkom za tako sitne šrafove. Moraš da uzmeš ceo odvijač, a njih opet nema pojedinačno, nego u kompletima. Viđao sam po metrou, merkuru i sličnim mega radnjama - ima često komplet od 6 odvijača u 3 veličine, 3 ravna + 3 krstata sa dugom drškom, dobri su i nisu skupi. (a vredi pogledati kod kineza i na pijaci - na primer na tezgi gde prodaju baterije, pitaš za sajdžijske odvijače) Izgledaju otprilike ovako, crvena kapica su krstati, žuta su ravni Na buvljaku verovatno ima na komad samo potraži. Plus ako ti je to za jednokratno uzmeš najjeftiniji...