zoki Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Hvala vam ljudi, ali nemam vremena ni do Ade ni do Krnje.. Smislio sam neko polurešenje za pakovanje hrane
Frank Pembleton Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Jel ima po beogradu dobrih majstora za graviranje? Treba mi na nekoj narukvici nešto naknadno da se ugravira...Ajde ako neko ima da zna ili preporuči...
kapetanm Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 hehe moj pok deda je bio graver, jedan od najboljih u Bg. Njegov djak i kum bio je Jovanovic prekoputa Skupstine ka Predsednistvu ili Nikolici kod Londona. Mislim da ima jedan kod Orasca. Jbg to se nekad radilo rucno, crtala se slova golom rukom i graviralo bez sablona sad se radi na kopir masinama i laserom na ravnim povrsinama. Ne znam ko danas to radi pitaj po zllatarama. Da mi ne drhte ruke ja bih ti to uradio tu mi je sav alat, 5e po slovu
kud u maglu Simoviću Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 mislim da taj prekoputa skupštine u dragoslava jovanovića još uvek radi
kapetanm Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 e onda tamo oni su dobri, ako jos rade rucne stvari jer stari Jovanovic je umro
Matilda Ivancic Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 u njegosevoj, pored hotela park je bio dobar
Frank Pembleton Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ok hvala, pretpostavljao sam da kompjuter prevladao, a ja bi voleo ručno, makar i "nesavršeno"...
kapetanm Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 kod majstora je rucno savrsenije jer ti obradi ivice urezanih slova i ima ono kosa tanka uspravna debela a na kompu sva slova iste dubine i tipa
darling Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 (edited) je l zna neko kako mogu da posaljem flasu pica na adresu u drugom gradu? sitiekspres ne prima lomljive posiljke. dejliekspers ne prima alkohol. Edited March 8, 2016 by darling
Dr Arslanagić Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Mislim da Postekspres ne pravi pitanje, samo da je zapakovano kako treba. Proveri na sajtu.
Dr Arslanagić Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 pih. pre par godina sam dobio neko vino preko njih.
ivy Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 sta treba da se uradi i gde da bi se otkazala tv pretplata za poslovne objekte i firme?
ajgor Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 sta treba da se uradi i gde da bi se otkazala tv pretplata za poslovne objekte i firme? Kao što upravo reče Renne, pogledaj detalje ovde.
Recommended Posts