February 28, 20169 yr Hvala vam ljudi, ali nemam vremena ni do Ade ni do Krnje.. Smislio sam neko polurešenje za pakovanje hrane
March 2, 20169 yr Jel ima po beogradu dobrih majstora za graviranje? Treba mi na nekoj narukvici nešto naknadno da se ugravira...Ajde ako neko ima da zna ili preporuči...
March 3, 20169 yr hehe moj pok deda je bio graver, jedan od najboljih u Bg. Njegov djak i kum bio je Jovanovic prekoputa Skupstine ka Predsednistvu ili Nikolici kod Londona. Mislim da ima jedan kod Orasca. Jbg to se nekad radilo rucno, crtala se slova golom rukom i graviralo bez sablona sad se radi na kopir masinama i laserom na ravnim povrsinama. Ne znam ko danas to radi pitaj po zllatarama. Da mi ne drhte ruke ja bih ti to uradio tu mi je sav alat, 5e po slovu
March 3, 20169 yr Ok hvala, pretpostavljao sam da kompjuter prevladao, a ja bi voleo ručno, makar i "nesavršeno"...
March 3, 20169 yr kod majstora je rucno savrsenije jer ti obradi ivice urezanih slova i ima ono kosa tanka uspravna debela a na kompu sva slova iste dubine i tipa
March 8, 20169 yr je l zna neko kako mogu da posaljem flasu pica na adresu u drugom gradu? sitiekspres ne prima lomljive posiljke. dejliekspers ne prima alkohol. Edited March 8, 20169 yr by darling
March 8, 20169 yr Mislim da Postekspres ne pravi pitanje, samo da je zapakovano kako treba. Proveri na sajtu.
March 15, 20169 yr sta treba da se uradi i gde da bi se otkazala tv pretplata za poslovne objekte i firme?
March 15, 20169 yr sta treba da se uradi i gde da bi se otkazala tv pretplata za poslovne objekte i firme? Kao što upravo reče Renne, pogledaj detalje ovde.