Блок_64 Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 dada, ima i munze slavonska, mislim da su to istrazili. sacu da vidim dokle se stiglo :) tu su u 62 i uzeli. vrlo zadovoljni baba i deda, 725 dindzi kilo :D Могу ја да ти дам број од друга.Он увози неке из Хрватске.Е сада цене не могу да ти пишем овде али су баш добре.
gospa buba Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Могу ја да ти дам број од друга.Он увози неке из Хрватске.Е сада цене не могу да ти пишем овде али су баш добре. fala kao da jesi, resheno je to danas.
gospa buba Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 e, gde da trazim barijum, onaj za snimanje. bolnica rekla da donesu iz apoteke, apoteke u nervnom slomu.
Notorious Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Barijum-sulfat suspenzija može u Beogradu da se nabavi u šest apoteka: "Prvi maj" (Kralja Milana 9), "Romanija" (Bulevar despota Stefana 47), "Sveti Sava" (Nemanjina 2), "Palilula" (Knez Danilova 16), "Miroslav Trajković" (Požeška 87) i "Bogdan Vujošević" (Goce Delčeva 30).
gospa buba Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 e hvala, sad cu da javim dalje. a bila danas u dz nbgd, al negledala forum na vreme :(
Paul Gompitz Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Gdje da u Beogradu u centru kupim kutiju za pakovanje paketa i onu pucketavu foliju? Postekspres nudi samo dve dimenzije kutija koje su mi male. Bex prodaje kutije, ali mi se ne gubi dva sata prevozom do njihovog paket sopa zbog jedne kutije. A i ne prodaju foliju koja mi je neophodna.
zoki Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 http://www.dermabg.com/ Kralja Petra 57 Skoro sam kupovao kutije, imaju dve veličine, mislim da bi trebalo da rade posao za slanje paketa.. Ne znam za pucketavi papir, radnja ima sve i svašta ne bi me čudilo da i to imaju :)
dekki Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Својевремено сам се намучио док сам попаковао ствари по којекаквим кутијама које требало да иду на карго. Кад сам дошао да предам кутије видим неког човека како спаковао ствари у пластично буре за купус
Frank Pembleton Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Gdje da u Beogradu u centru kupim kutiju za pakovanje paketa i onu pucketavu foliju? Postekspres nudi samo dve dimenzije kutija koje su mi male. Bex prodaje kutije, ali mi se ne gubi dva sata prevozom do njihovog paket sopa zbog jedne kutije. A i ne prodaju foliju koja mi je neophodna. Probaj ove ja kad sam se selio i sredjivao stan dobro se pokazali.... http://www.kartonske-kutije.rs/pucketava-folija.html
zoki Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Kartonska kutija za picu? Ili nesto slično za pakovanje hrane? Ili jednostavno da uđem u piceriju da pitam jel prodaju prazne kutije?
Frile Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Kartonska kutija za picu? Ili nesto slično za pakovanje hrane? Ili jednostavno da uđem u piceriju da pitam jel prodaju prazne kutije? Ima u Metrou kutija za picu u pakovinjima od čini mi se dvadesetak komada
zoki Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Ima u Metrou kutija za picu u pakovinjima od čini mi se dvadesetak komadaHvala, ali nisam u mogućnosti da idem do tamo.. Desetak picerija i pekara pitano u centru, niko neće da proda jer kutije imaju reklamu
Frank Pembleton Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Ima par firmi koje se bave izradom tih kutija probaj njih mada ti verovatno treba mala kolicina, pa ne znam koliko ce biti zainteresovani...
Skyhighatrist Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Kartonska kutija za picu? Ili nesto slično za pakovanje hrane? Ili jednostavno da uđem u piceriju da pitam jel prodaju prazne kutije? D-Box, na starom Obrenovačkom putu, levo čim se prođe jezero, hoće da prodaju i na komad...
katamaran Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) Hvala, ali nisam u mogućnosti da idem do tamo.. Desetak picerija i pekara pitano u centru, niko neće da proda jer kutije imaju reklamu Ako nesto menja 95 je tamo za 10-15 minuta od Banije a mozes da kupujes i bez njihove kartice. Izdaju dnevne na ulazu. Edited February 28, 2016 by katamaran
Recommended Posts