MayDay Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 e jebiga, ja sela na tehnomanija sajt da kupim najlepsi i najbolji stampac da bi bg dosao kod mene. :D
viva Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Još jedno pitanje - Reciklaža kompjutera, printera, monitora i ostale opreme u Beogradu? Imam neku opremu u kancelariji, a niko neće da mi pomogne da je se otarasim, pa rekoh da pitam za reciklažu. Ukoliko znate nekoga ko ima potrebu za monitorima od 17inča, laser i inkjet printerima, tonerima... nek se javi na pm.ja znam za njih. nalaze se u pancevu.
Idioteque Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Još jedno pitanje - Reciklaža kompjutera, printera, monitora i ostale opreme u Beogradu? Imam neku opremu u kancelariji, a niko neće da mi pomogne da je se otarasim, pa rekoh da pitam za reciklažu. Ukoliko znate nekoga ko ima potrebu za monitorima od 17inča, laser i inkjet printerima, tonerima... nek se javi na pm.Pored ove što je pomenula marianne ima još jedna firma u Višnjici. Ali...Da bi reciklirao elektronsku opremu moraš da platiš neku sumu firmi koja radi reciklažu. A potpuno besplatno je da je rkneš u neki kontejner. Srbija...
MaryPoppins Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Jedino da odem u bivsu firmu, ali treba da odstampam nesto za posao... Potrosio se toner u najgorem trenutku.E da, ako neko zna stolara, nek preporuci Popinsu :-)kod mene na poslu. đe ćeš centrije?
pixy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pored ove što je pomenula marianne ima još jedna firma u Višnjici. Ali...Da bi reciklirao elektronsku opremu moraš da platiš neku sumu firmi koja radi reciklažu. A potpuno besplatno je da je rkneš u neki kontejner. Srbija...kontaktirao sam ove iz visnjice, uskoro cu i ove iz panceva, tj. omoljice. oni su mi zanimljiviji, jer ostavljaju mogucnost da ono sto moze da se sredi daju nekome kome oprema treba. Plus, ne naplacuju nista neprofitnim centrima, sto je do yaya.... :-)
aram Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hvala! Mada, daleko sam od Central European University, a ovde nikako da nadjem... moracu da nadjem ljude iz VIN-a nekako ili nekoga ko je patoloski snimao tv program tih godina :-)Pa i mislio sam da pojuris ove iz VIN-a, a podatke ti poslah jer sumnjam da im je arhiva tako sredjena da znaju gde se sta nalazi. Mogla bi i Mreza nesto imati, ali sam skoro siguran da je to loseg kvaliteta.
Buck Naked Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A ako forumaši (myself included) ne pomažu, ostaje ti onaj jedan..
MaryPoppins Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 A ako forumaši (myself included) ne pomažu, ostaje ti onaj jedan..ne radi sa medijapanom. <_<
Kabeza Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Pitam u ime MaryPoppins:potreban je vodoinstalater, dobar i povoljan.pojavljivanje u bibliji nije uslov.
MaryPoppins Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 (edited) Pitam u ime MaryPoppins:potreban je vodoinstalater, dobar i povoljan.pojavljivanje u bibliji nije uslov. ladno sam zato pošla vamo i kad videh tvoj nick znala sam šta saopštavaš! sreća tvoja pa mi je javilo na vreme inače bi se ovde sad šlogirala na mestu. Edited July 9, 2009 by MaryPoppins
Buck Naked Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 (edited) zna i da crta! po sebi! Edited July 9, 2009 by Buck Naked
Kelt Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 gde ima da se kupi/kako se zove ona plastična kapsula u koju arhitekte pakuju nacrte
Dankan Ajdaho Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Želim da kupim neki originalan poklon za rodjendan. Ima li neka prodavnica džidža bidža gde ima nešto nesvakidašnje? Ne znam ni sam šta tražim, jednostavno, želeo bih da poklon ne bude kalsika, već nešto što neće biti idućeg dana ubačeno u komodu i zaboravljeno zanavijek. Konstruktivni predlozi su dobrodošli.
Dankan Ajdaho Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 gde ima da se kupi/kako se zove ona plastična kapsula u koju arhitekte pakuju nacrteMislim da ima u Narodnog fronta kod Raška.
Recommended Posts