Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Da li zna neko gde u Beogradu ima da se kupi burence piva? Ono od 5-6 litara za zurke ili prvi deciji rodjendan. I koliko kosta :(

• Replies 8.3k
  • Views 830.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

imam oko 4000 dinara u metalu. izvadio iz kasice. gde da to promenim u papir? Nijedna radnja nece da primi par kilograma metalnog novca, razumljivo.
to bi morali da prime u bilo kojoj banci, samo nemoj da ides u bas neku malu filijalu..

Gde ju Beogradu moguce odradti MANUTOX test a da nije u gradskom zavodu za plucne bolesti i tuberkulozu

Da li zna neko gde u Beogradu ima da se kupi burence piva? Ono od 5-6 litara za zurke ili prvi deciji rodjendan. I koliko kosta :(
:D

ako neko ovih dana trazi da pazari erkondisn, dvanaesticu, moze da se javi na pm radi jedne transakcije. nista nezakonito -_- poz

erkondisn
?crasez l'inf?me- quelle langue (transpiration insuportable!!)!!apprendre et pratiqer le anglo-serb avec une personne dont la langue maternelle!!nou mor dzouks, okejjj??:wub:
?crasez l'inf?me- quelle langue (transpiration insuportable!!)!!apprendre et pratiqer le anglo-serb avec une personne dont la langue maternelle!!
molim, priloziti konstruktivan odgovor, si il ja in(e), a ne ove vrancuske psovke.uostalom, air conditioner je stari term. nes pa?spa

Edited by le petit nicolas

nes pa?
:ubogobednipokusajstupidnoghumoraoff:
:ubogobednipokusajstupidnoghumoraoff:
zanimljiv, ali ponovo nekonstruktivan odgovor. poz

da li biste knjigu kupljenu u najlonu ( umberto eko istorija lepote - zapakovali u neku kesu za zamrzivac )poklonili sa sve istim ili biste ga skinuli ?

Jasno da treba skinuti ... jer kako drugačije ispisati prvu stranicu sa posvetama, željama, datumom i slično ;)

predlazu mi koverticu pa u papir . najlon je slican onom sto pakuju magazine da se ne lista po komisluku (kioska) mozda je svrha ista . . ma preglasacu na kucnom savetu , tenks.

Edited by nana

umberto eko istorija lepote
ocajna knjiga- omatorilo se. poklanjaj u slucaju nuzde, nevoljenima. wrapped in plastic, or manure, its the thought that counts.

U plastici jer sta ce da pomisli ako ode u knjizaru i vidi da je orginal pakovanje u plastici? Ima da ispadne kao da si mu uvalila staru knjigu.Sa druge strane ako je nebitan lik moze i bez.

Posveta moze da se upise i prilikom urucivanja.Doduse u tom slucaju je primalac matiran posto otpakovanu i naskrabanju knjigu ne moze da poklanja dalje :)