Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
nisi li prerasto te vozice?
Nisam! :cry:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Posted (edited)

Nazovi ove, možda mogu da ti nabave:http://www.spektar-m...uemart&Itemid=3Jesi li probao da malo zađeš u ove manje radnje sa igračkama?Ne znam koliko ću imati vremena sutra, probaću da prošetam po kraju pa da ti javim.edit: sada sam video da je to FP, znam nekoga ko radi kod uvoznika.

Edited by CTale
Posted

Ja volim te hobističke stvari. Jesi se raspitivao kod tih udruženja, klubova kolekcionara, oni se mislim i okupljaju povremeno?

Posted

Gde da nadjem one sundjercice za slusalice? I koliko to moze da kosta? Nasao sam na netu neki Hama set od 6 komada za 300 i kusur dinara :isuse: Mozda na buvljaku? Ako ce me ista naterati da predjem na in ear, onda ce to biti ovo >_>Sent from my Nexus 4

Posted

Imam teoriju da se to moze naci u podzemnom prolazu Arkade, kod Doma omladine.

Posted

Nasao odmah na buvljaku, na tezgama sto prodaju mobilne i opremu. Pedeset dinara jedan komad. Najbesmisleniji trosak ikada.

Posted

pa kad žvaćeš te jastučiće.ušima. nadam se :mellow:

Posted

A za sta ti treba?Ovakve prakticno kod nas koriste i neke pro produkcije...Mislim da bi bolje prosao da negde preko kupis i doneses, mislim da se ovi nasi ugradjuju ozbiljno....

Posted

a šta će ti?zašto ne stotka?

Posted (edited)

iskreno, raspitivao sam se jos pre par meseci oko tih kamera i ne mogu vise da se setim zasto 200 a ne 100. u medjuvremenu smo radili sa nekom pozajmljenom EX1.sto se kupovine u inostranstvu tice, nemam trenutno nekog kog bi mogao da iscimam oko toga. ipak nije mala usluga da neko kupi kameru i stativ i donese mi u bg.

Edited by Bright Billy