dranata Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Vjerujem. Ali u onom testu intolerancije uopšte nemam čičoku, ali i mam slatki krompir.
ivy Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 to da, retka je namirnica i ne koristi se/ne spominje se često...a šteta..
Amelija Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 postoji li još uvek u ovom univerzumu Alka-Seltzer?
pixy Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Da li neko ima ideju kako zaštititi i uramiti veliki kartonski poster? U pitanju je onaj debeli karton, kao što se koristi na izložbama. Trebalo bi ih kačiti po kancelariji, ali ne bih onako "gole" da ih lepim za zid, malo je truba. Plus, ima li nekih ideja gde naći neki veliki zidni sat za kancelariju koji nema kineski mehanizam (quartz ali u qrcu)? Satovi kasne, staju kao domaći vozovi i sve u svemu, neprevaziđeno su sranje (svaki dan u kancelariji kolege pevaju "Onoga dana i vreme je staloooo ;-) ) Ako postoji samo kvarcni mehanizam sa kristalima da se kupi negde pa da se ugradi u postojeći sat, i to bi bila ideja vredna razrade.
jimi Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) pogresna tema Edited March 29, 2013 by jimi
jms_uk Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 (edited) Reseno - hvala, Matilda Ivancic. Edited March 30, 2013 by jms_uk
notenoughreasonsforclaire Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Ima li po Beogradu ovakvih flomastera za diskove?
dillinger Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Gde u Beogradu kupiti muške odbojkaške dresove Srbije?
Pixie Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Je l' zna neko dobro slovenački i ume da dobro dešifruje nečitke (i moguće slabo pismene) rukopise? Kolega sa posla radi na nekom projektu (ne znam tačno o čemi se radi) i poslao mi jednu dopisnicu iz II sv. rata da prevedem, misleći da je u pitanju srpskohrvatski. Samo što ili nije ili je jako slabo pismen s-h. Ne piše mnogo, ponavljaju je reči, ali ja tipujem na slovenački. Ako bi neko bio rad da baci pogled, to bi bilo sjajno.Ili sam promašila temu?
wall Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Gde u Beogradu kupiti muške odbojkaške dresove Srbije?Nigde.Kontaktiraj dacapo možda ti pomognu, ali mislim mrka kapa dacapo@eunet.rs
kud u maglu Simoviću Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 za nekih 7-10 dana trebalo bi mi nešto ovako, za posuditi na dan-dva, naravno da je u ispravnom stanju tj. da ima fitilj, petrolej ću ja finansiratipo mogućstvu da je posudjivač iz bgd-a radi lakšeg preuzimanja
goofs Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Treba mi parce svilene tkanine, ne preterano veliko, recimo 30x30cm. Zna neko gde to mogu da nabavim?
Recommended Posts