katodik Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 svetogorska, preko puta radio beograda.Hvala svima. Prolazim cesto tu, pa cu da pogledam.
Аврам Гојић Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Hmmm, ideja: svake poslednje srede u mesecu je na Severnom bulevaru, u bivšoj "Kompgrapovoj" menzi, radioamaterski "buvljak", nije naodmet procunjati i videti ima li kogod od prisutnih sedih glava potrebnu ekspertizu za mehaniku skale radio-prijemnika.heh pa to je sutra nosim radio pa neka vide starci
ljuttko Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ako ne nadjaš tj ako niko ne bude hteo javi pa da priupitam kolegu koji je vrsni tehničar i entuzijasta, popravlja šta god kome padne na pamet
ajgor Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 heh pa to je sutra :Hail:nosim radio pa neka vide starciLaponac - zaboravio sam ključnu stvar: ekipa se okuplja već negde posle 15 časova. Nekad je slično okupljanje bilo u Zemunu u DVD "Matica" ali predveče, pa se sad poneko zezne i dođe prekasno :)
Pontijak Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 ili se raspitati u onom klubu radio-beograd na crvenom krstu, imaju sve moguce elektronske delove za svasta i sve pa i sve tipove lampi, valjda znaju da li se neki majstor bavi time. realno, to bi mogao ocas posla da sredi i neki srednjoskolac sa elektronike iz tesle. radio-klub ima valjda i svoj sajt pa je tamo i kontakt adresa i telefon
Аврам Гојић Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ako ne nadjaš tj ako niko ne bude hteo javi pa da priupitam kolegu koji je vrsni tehničar i entuzijasta, popravlja šta god kome padne na pametHvala :)
darling Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 ko oce da jede meso i mlecne preradjevine zivotinja pomuzenih i zaklanih tehnikom halal, otvoren halal sop koji se tako i zove, halal sop, u beogradu, preko puta dzamije.
ToniAdams Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 ko oce da jede meso i mlecne preradjevine zivotinja pomuzenih i zaklanih tehnikom halal, otvoren halal sop koji se tako i zove, halal sop, u beogradu, preko puta dzamije.nema potrebe, sam koljem
ToniAdams Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 pa trudim se, al sporije ide. mi debeli moramo da vatamo na pricu :(
Аврам Гојић Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 pitanje ovde i na Kitchen Appliances, mada je posudje. da li je neko u Beogradu video metalne solje bez drske, poput onih u kojima se u predskolskom sluzio kompot, ako se neko seca toga? hocu da imam komplet za mint julep, a realno nije resenje da trazim tradicionalne srebrne solje, sta sam ja, Rokfeler?
Hamlet Strašni Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 U predškolskom su šolje za kompot imale drške.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) kod nas nisu :fantom:zapravo nisam ni isao u predskolsko, nego sam mislio na rekreativne nastave.poslednji put sam iz tih solja pio u Vaisnavskoj verskoj zajednici, poznatoj i kao Hare Krisna. sluzili su opasan lassi. Edited March 3, 2013 by Marko M. Dabovic
Hamlet Strašni Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ja sam na rekreativnoj bio na tari. I tamo su šolje imale drške.:istragakrisnovaca:Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts