Tresko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 meni je moj gospodin™, inace vlasnik prodavnice kucnih ljubimaca, do sada dovozio brz plin. poslednji plin mu je spor, jedva zagrejem gvozdje na vatri, a kafa se kuva kao na Everestu.Pogledaj da li ti se "znoji" boca. Ako da, pretpostavljam da ti je moguće doneo GPL umesto metana. Ili, generalno u boci ima manje propana nego obično pa plamen razvija manju toplotnu vrednost. Mislim, tako su meni objasnili jednom, kad mi se desilo sa bocom koju sam kupio za roštilj. Za kuhinje(ko nema gradski plin), je skuplji i ima valjda veći sadržaj propana. Za recimo gradjevinske radove(ono bitumenisanje i to), i auta prodaju drugu vrstu koja košta manje, ali valjda ima manju energetsku vrednost.
mlatko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Gosn' Daboviću, ako stupite u kontakt sa onim vozačem kombija po bilo kom osnovu, uzmite mu broj telefona. Treba mi tako nekakav žustar prevoznik za predstojeću selidbu. Da li je moguce da su neke boce sa gasom losije od drugih? Cini mi se da mi je plamen nekako kilav u poslednjoj turi.plinske boce se (razumljivo) skladište i prevoze sa posebnom pažnjom, ne valja žustro
darling Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 da l znate da u sirem centru ima umetnickih stoperki/a, odnosno radnji gde se radi umetnicko stopovanje? izasle mi neke rupice po rukavu.
gospa buba Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 a sta je tachno to umetnichko stepovanje stopovanje? mislim, kao tehnika...
Hamlet Strašni Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 jbt. 5 minut sam razmisljao kakvo je to umetnicko stopiranje.nauk: citati recenicu i posle prvog znaka interpunkcije
gospa buba Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 jbt. 5 minut sam razmisljao kakvo je to umetnicko stopiranje.nauk: citati recenicu i posle prvog znaka interpunkcije pa da, zapadni varijetet ex jugoslovenskog jezika te napada iz potaje podsvesti ^_^
darling Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) umetnicko stopovanje je kad najtanjom iglom i nevidljivim nitima koje izvlace iz nebitnih delova odece, nevidljivo i umetnicki majstori zanata vesto krpe rupe na vidljivim delovima odece. imam rupice na rukavu na sakou. umesto da ga bacim, napravim sako s kratkim rukavima, il pregazim stepom onako kako samo ja to umem, radije bih ga dala da mi to zakrpe da se ne vidi i da sako bude lep i dalje. Edited February 22, 2013 by darling
halloween Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 da l znate da u sirem centru ima umetnickih stoperki/a, odnosno radnji gde se radi umetnicko stopovanje? izasle mi neke rupice po rukavu.Ima u Kralja Milana, bliže Slaviji, otprilike preko puta Batine prodavnice. Ne znam tačan broj, ali imaju istaknutu firmu na ulici.
gospa buba Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) aaa. interesante. ja to umem na pletenju i eklanju sama da prevarim, valjda sto mi poznata struktura.a na tekstilu nisam znala da ima struchnjaci! kul :) Edited February 22, 2013 by thermal bug
halloween Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) E al' kad smo već kod retkih zanata, imala je u jednom prolazu na Terazijama gospođa koja je krpila čarape na nekoj čudnoj mašini, one ženske "svilene", a i druge. Zanat koji je cvetao u vreme dok su svilene čarape bile retkost, ali i u doba kriza. Radnja površine1,5 kvm. Ne znam da li još radi, ali možda neko ima kakve skupocene čarape, pa da zna gde da pokuša pre nego što ih iskasapi svojim ručnim radom ili baci. Edited February 22, 2013 by halloween
Alexenia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 E, je l' neko radio u call centru koji se zove 4 call? Ili zna nekoga ko je radio?
darling Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ima u Kralja Milana, bliže Slaviji, otprilike preko puta Batine prodavnice. Ne znam tačan broj, ali imaju istaknutu firmu na ulici.tenks.
nautilus Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) Treba mi servis za ESCO sporete ili makar nekakva prodavnica dijelova. Pa ako neka dobra forumaska dusa zna za isti bio bih zahvalan. Edited February 22, 2013 by nautilus
Valk Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 parkirao je kombi na autobuskom stajalistu i pokrenuo ga unazad, prema ljudima na stajalistu, tj menito nije covek, to je bahata stoka. ne zelim da robija u Sremskoj Mitrovici, nego da se po mojoj prijavi postupi bilo kako. strašno, od ovolikog Beograda čovek baš na tebe baksuza naleteo.
Recommended Posts